Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Άγρια συμπλοκή στο Αγρίνιο: 25χρονος στο νοσοκομείο με χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (7/9) στο Αγρίνιο. Συνέβη στην περιοχή του πάρκου και υπήρξαν τραυματισμοί με έναν άνδρα να μαχαιρώνεται.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο τα κίνητρα να έχουν οπαδικό χαρακτήρα.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Αγρινίου τις εξελίξεις αναφορικά με το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 7 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή του πάρκου, στο οποίο και τραυματίστηκαν δύο νεαρά άτομα. 

Ειδικότερα η συμπλοκή σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ξενοπούλου και Καππαδοκίας (στο ύψος της παιδικής χαράς του πάρκου).

Επτά άτομα που επέβαιναν σε δίκυκλα συνεπλάκησαν με άλλα δύο και έσπευσαν να φύγουν από το σημείο. 

Ένας 25χρονος φέρεται να τραυματίστηκε στον μηρό με αιχμηρό αντικείμενο (φέρει δύο χτυπήματα) με αποτέλεσμα να υποστεί αιμορραγία. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου. Τραυματίας είναι και ο έτερος νεαρός που ήταν μαζί του, ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί από τις αρχές.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την διακρίβωση των συνθηκών του συμβάντος και για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο των οπαδικών διαφορών.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί έξι τουλάχιστον άτομα που συμμετείχαν στη συμπλοκή από τα επτά συνολικά. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών έχουν εμπλοκή και σε παλαιότερα οπαδικά επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη του Αγρινίου, ενώ άλλοι έχουν απασχολήσει για άλλες ποινικές υποθέσεις.

Ο ένας εκ των τραυματισμένων νεαρών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο η διαδικασία έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα και σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό.

Οι έρευνες των αρχών εντείνονται για να εντοπιστούν οι δράστες.

https://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom