Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο για τη Στεφανία και τον Άκη


Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στο Αγρίνιο, στο Μονομελές Εφετείο, θα δικαστεί πρωτόδικα σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ο οδηγός που σκότωσε την 29χρονη Στεφανία Μουλαρά και τον 29χρονο Άκη Κάκο στο Νιοχώρι Αιτωλοακαρνανίας στις 14 Οκτώβρη 2018.

(Για την υπόθεση: ΕΔΩ) Κατηγορία: οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών -πρόκληση δύο ανθρωποκτονιών (ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ).

Η αδερφή της Στεφανίας, Βικτώρια, γράφει:

Στεφανία, Άκη

Φύγατε 14/10/2018, κοντεύουν πέντε χρόνια τον άλλο μήνα, έτσι άδικα και απρόσμενα γιατί αυτός είπε να παίξει με τις ζωές σας έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και ουσίες.

Σαν χθες ήταν που χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου είπαν κλείσε εισιτήριο και έλα στην Ελλάδα. Γιατί ρώτησα εγώ. Σκοτώθηκε η Στεφανία και ο Άκης. Και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου.

Όχι η Στεφανία και ο Άκης δεν σκοτώθηκαν.

Τα παιδιά τα σκότωσαν. Τα σκότωσε αυτός ο δολοφόνος που τα οδήγησε στο θάνατο και Μετά είπε να τα σκοτώσει και η εισαγγελέας λέγοντας πλημμέλημα…

Όχι δεν ήταν πλημμέλημα, ήταν κακούργημα γιατί ο νόμος ήταν σαφής: χρήση ναρκωτικών – οδήγηση και πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου είναι κακούργημα και εγώ σου ορκίστηκα αδερφή μου ότι όσο ζώ θα παλεύω για να δικαιωθείς και πάλεψα 4 χρόνια και 3 μήνες για να αποδείξω τον περασμένο Γενάρη ότι ήταν κακούργημα.

Και τώρα θα παλέψω ακόμα πιο πολύ για να πάρει τη μέγιστη ποινή που του αναλογεί για δύο ζωές: 20 χρόνια.

Την Τρίτη 12 του Σεπτέμβρη στο Εφετείο Αγρινίου είναι ο αγώνας για να δικαιωθεί η Μνήμη Σας. Το πρωτόδικο και ελπίζω να λάβει τη μέγιστη ποινή που του αναλογεί.

Ελπίζω η δικαιοσύνη να πράξει σωστά το έργο της.

Είναι μακρύς ο δρόμος Στεφανία - Άκη, μεγάλος ο σταυρός που κουβαλάμε από την ημέρα που σας στέρησε την ζωή, όμως σας ορκιζόμαστε ότι θα δικαιωθείτε, όσο ζω θα παλεύω για να ηρεμήσουν οι ψυχές σας.

Δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Υπάρχουν καλοί και κακοί δικαστές.

Βικτώρια Μουλαρά

Στο ηχητικό που ακολουθεί η Βικτώρια Μουλαρά μιλάει στην Τασούλα Παπανικολάου για την απόφαση του Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου πως είναι αναρμόδιο να δικάσει την υπόθεση του φόνου της αδερφής της Στεφανίας Μουλαρά και του Άκη Κάκου μια και οι κατηγορίες που είχαν αποδοθεί στον κατηγορούμενο οδηγό ΙΧ έπρεπε να είναι σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ και όχι πλημμελήματος αφού το διπλό θανατηφόρο τροχαίο πραγματοποιήθηκε από οδηγό υπό την επήρεια (και) ναρκωτικών ουσιών….

https://sostegr.wordpress.com/

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις αναρτήσεις μας για τους δύο αδικοχαμένους νέους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom