Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Καλαμάτα: Αυτοκτονία ζευγαριού που έπεσε από μεγάλο ύψος σε νταμάρι


Σε αυτοκτονία, όπως όλα δείχνουν, οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού στην Καλαμάτα που βρέθηκε νεκρό σε νταμάρι νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (09.12.2022).

Πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο της Καλαμάτας και την 68χρονη σύζυγό του που εντοπίστηκαν το μεσημέρι γύρω στις 12:50 νεκροί σε λατομείο στα Λέικα το οποίο ανήκε στην οικογένεια, όπως αναφέρει το messinialive.gr.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και απέκλεισαν τον χώρο, ενώ από τις πρώτες πληροφορίες γίνεται λόγος για διπλή αυτοκτονία, με τον 70χρονο να φέρεται να έχει πέσει από πολύ μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του, με τη σύζυγό του να κείτεται νεκρή σε άλλο σημείο του νταμαριού.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής και μετέφεραν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον 70χρονο, χωρίς τις αισθήσεις του. Σε άλλο σημείο, περίπου 50 μέτρα από το σημείο πτώσης του άνδρα, βρέθηκε η σύζυγός του, χωρίς τις αισθήσεις της κι αυτή. 

Να σημειωθεί ότι σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην είδηση του θανάτου του ζευγαριού, καθώς ο 70χρονος ήταν γνωστός και αγαπητός και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει γιατί το ζευγάρι πήρε αυτή την τραγική απόφαση.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom