Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Εκρυθμη η κατάσταση στο Μενίδι: Ρομά πυρπόλησαν λεωφορείο - Σοβαρά επεισόδια (φωτο & βίντεο)


Νέα ένταση στο Μενίδι το βράδυ της Τετάρτης, όταν Ρομά προκάλεσαν επεισόδια και πυρπόλησαν λεωφορείο αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν τον οδηγό.

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται το βράδυ της Τετάρτης στο Μενίδι, με αστικό λεωφορείο να τυλίγεται στις φλόγες, χωρίς αρχικά να υπάρχει εικόνα εάν υπήρχαν επιβάτες και τραυματίες.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα στο λεωφορείο υπήρχε μόνο ο οδηγός ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα, δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τους Ρομά προκειμένου να το εγκαταλείψει.

Αστυνομικές δυνάμεις και Πυροσβεστική σπεύδουν την περιοχή, που είναι δύσκολα προσβάσιμη.

Αντιδρώντας στον πυροβολισμό από αστυνομικό του 16χρονου, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, Ρομά συνεχίζουν να κλείνουν τους δρόμους, στήνουν οδοφράγματα και επιτίθενται στην Αστυνομία.

Επιτέθηκαν στον οδηγό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που βγήκε από το λεωφορείο, δέχθηκε σφοδρή επίθεση με άγρια χτυπήματα από τους συγκεντρωμένους τσιγγάνους.

Η περιοχή θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, ενώ ακούγονται και εκρήξεις.

Ακούστε την έκρηξη:


 

Ένταση και σε άλλες περιοχές 

Παράλληλα, ένταση επικρατεί και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Ειδικότερα, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο σημειώθηκε κλοπή ελαστικών από κατάστημα, ενώ οι δράστες έβαλαν φωτιά στο σημείο. 

Εκτιμάται ότι τα ελαστικά που έκλεψαν θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία οδοφραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom