Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Τραγωδία στη Ρουμανία: Τροχαίο λεωφορείου με Έλληνες τουρίστες - Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες (φωτο & βίντεο)


Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες σημειώθηκε την Παρασκευή (23.12.2022) στη Ρουμανία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό και τουλάχιστον 23 τραυματίες.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 47 Έλληνες, που βρίσκονταν για διακοπές στη Ρουμανία. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως ο οδηγός του λεωφορείου παραβίασε το όριο ταχύτητας και παραβίασε πινακίδα για όριο ύψους μιας γέφυρας! Αποτέλεσμα ήταν η μπάρα που ορίζει το ύψος διέλευσης από το σημείο, να συνθλίψει την οροφή και να καταπλακώσει τους επιβάτες!

Η μπάρα “βούλιαξε” την οροφή του λεωφορείου, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει πάνω στους επιβάτες! Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και πολλοί τραυματίστηκαν. Επί τόπου βρίσκεται και άνδρας της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι. Μεταξύ των τραυματιών είναι και δυο παιδιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πιο σοβαρά είναι τραυματισμένοι τέσσερις άνθρωποι, οι δυο εξ αυτών πολύ σοβαρά. Ένας άνθρωπος έπαθε καρδιακή ανακοπή. Άγνωστη είναι η ηλικία του άνδρα που σκοτώθηκε.

Το λεωφορείο κατευθυνόταν στην πλατεία Πανεπιστημίου, στο Βουκουρέστι. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από τη Λάρισα με προορισμό την πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

 

Δείτε τις πρώτες εικόνες

 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom