Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Θεσ/κη: Στο νοσοκομείο δύο άτομα έπειτα από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο κέντρο (φωτο & βίντεο)


Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (3/12) σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Διοικητηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Αλέξης Αλεξιάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας και μία γυναίκα νεαρής ηλικίας, εγκλωβίστηκαν στο πίσω μπαλκόνι της οικείας, όπου προσέφυγαν για να γλιτώσουν από τις φλόγες. Για τον λόγο αυτό, η επιχείρηση του απεγκλωβισμού τους διήρκησε αρκετή ώρα. Έγινε μέσω της διπλανής πολυκατοικίας, από την οποία οι πυροσβέστες είχαν πρόσβαση στην πρασιά που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο κτίρια.

Τα δύο άτομα, δέχθηκαν τις Πρώτες Βοήθειες και αυτήν την ώρα διακομίζονται στο εφημερεύον νοσοκομείο, από τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να παρέχουν βοήθεια.

Επί τόπου επιχειρούν ακόμη 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ένα εκ των οποίων κλιμακοφόρο.

Επιπλέον, δυνάμεις της αστυνομίας συνδράμουν στην επιχείρηση, αποκλείοντας τον δρόμο και διευκολύνοντας το έργο των πυροσβεστών.
 





Σύμφωνα με τον χρήστη του Instagram sotirisstik, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο σε μόλις τρία λεπτά. Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του, από τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά:

https://www.grtimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom