Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Βραβεία ΠΣΑΤ: Ο Μίλτος Τεντόγλου κορυφαίος αθλητής της χρονιάς

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για το 2022 στα ετήσια βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών.

Ο άλτης του μήκους επικράτησε στην ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών, μετά από ακόμα μία εξαιρετική χρονιά που είχε.

Ο Τεντόγλου κέρδισε μέσα στο 2022, χρυσό μετάλλιο στον κλειστό στίβο (Βελιγράδι), χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό (Μόναχο) και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο (Γιουτζιν) στο μήκος ανδρών, ενώ στην ψηφοφορία επικράτησε των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λευτέρη Πετρούνια.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς για το 2022, σύμφωνα με τα ετήσια βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών.

Στη γιορτή των κορυφαίων που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανακηρύχθηκε αθλήτρια της χρονιάς μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 20χλμ. και στα 35χλμ. βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου.

Στην τελική τριάδα ήταν η Άννα Κορακάκη και η Ελίνα Τζένγκο.

Η Ελληνίδα βαδίστρια έκανε ολόκληρη την Ευρώπη να υποκλιθεί στο αγωνιστικό της μεγαλείο κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών πήρε την πρώτη θέση στα 35χλμ. βάδην του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, πρώτη θέση και στα 20χλμ. βάδην της ίδιας διοργάνωσης.

https://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom