Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Τραγωδία στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός ο 48χρονος κυνηγός στο Παναχαϊκό όρος


Ο Δημήτρης Παπακωστόπουλος, ιδιοκτήτης των coffe brands στην οδό Κορίνθου, κοντά στο Αρσάκειο και οδηγός λεωφορείων είναι ο Πατρινός που βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στο Παναχαϊκό Ορος.

Πρόκειται για έναν αξιαγάπητο Πατρινό, παντρεμένο και πατέρα παιδιών.

Ο άνδρας που αγνοούνταν από χθες το μεσημέρι βρέθηκε από ορειβατική ομάδα διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα». Μαζί τους ήταν και τρεις φίλοι του κυνηγοί.

Η σορός του εντοπίστηκε στο Παναχαϊκό όρος λίγο πριν 10 το πρωί της Πέμπτης 15/12/2022. Δίπλα στον 48χρονο βρίσκονταν τα κυνηγετικά του σκυλιά.

Πυροσβέστης με την βοήθεια του εκπαιδευμένου σκύλου εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του τον 48χρονο κυνηγό.Νωρίτερα εντοπίστηκαν σε ρεματιά τα δύο σκυλιά του άτυχου άνδρα.

Από νωρίς το πρωϊ είχε ξεκινήσει και πάλι η αναζήτηση του 48χρονου επιχειρηματία που είχαν χαθεί τα ίχνη του, από χθες το μεσημέρι όταν ανέβηκε στο Παναχαϊκό όρος για να κυνηγήσει. 

Εκτός από τον εκπαιδευμένο σκύλο στην "μάχη" του εντοπισμού του άνδρα είχαν ενταχθεί drone, ενώ οι ομάδες ερευνών ενισχύθηκαν με δύο ομάδες της ΕΜΑΚ , αλλά και δασοκομάντος.

https://tempo24.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom