Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ακόμα μία Γυναικοκτονία: 25χρονος σκότωσε την σύντροφό του στον Πειραιά και παραδόθηκε (βίντεο)


Ακόμη μια γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, αυτή τη φορά στην περιοχή του Πειραιά με δράστη έναν 25χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής και θύμα την 19χρονη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τις αρχές ο 25χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετά από καυγά που είχαν.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην οδό Βάμβα στα Καμίνια εντόπισαν την άτυχη νεαρή μέσα σε μια λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Είχε προγηθεί καβγάς ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά την σύντροφό του.

https://www.ertnews.gr/

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 19χρονη αλβανικής καταγωγής – όπως και ο δράστης- πήγε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του 25χρονου, όπου εκείνος τής έκανε σκηνή ζηλοτυπίας με αποτέλεσμα να αρχίσουν να καβγαδίζουν άγρια.

Η κατάσταση ξέφυγε και ο 25χρονος πήρε το όπλο του και την πυροβόλησε. Η 19χρονη έπεσε νεκρή και ο σύντροφός της την άφησε μέσα στο σπίτι, ενώ εκείνος πήγε και πήρε το αυτοκίνητό του και τριγυρνούσε όλο το βράδυ

Το πρωί του Σαββάτου εμφανίστηκε στην Ασφάλεια Πειραιά, όπου είπε στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη και ότι έχει σκοτώσει την σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι την ζήλευε πολύ και ότι τσακώνονταν συχνά. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι ήταν και υπό την επήρεια κοκαΐνης και δεν κατάλαβε τι έκανε γι’ αυτό και παραδόθηκε το πρωί όταν συνήλθε.

Τούς υπέδειξε ότι η 19χρονη είναι στο σπίτι νεκρή και αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο σημείο.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο του εγκλήματος μέσα στο σπίτι, όπου ο δράστης τούς είπε ότι το έχει αφήσει.

Συγκλονισμένοι από το έγκλημα είναι φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού. Η 19χρονη εργαζόταν σε μπαρ στην Καλλιθέα και ο 25χρονος σε μπαρ στην Τρούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom