Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η άλλη ανάγνωση της δήλωσης της Δημάρχου Ζωγράφου για τον εμπρησμό οχημάτων του Δήμου


Τα ξημερώματα της Παρασκευής 2/9/2016 πυρπολήθηκαν από αγνώστους στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ζωγράφου 3 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι του Δήμου.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο site του Δήμου ανέβηκε το παρακάτω κείμενο-δήλωση με την υπογραφή της Δημάρχου Τίνας Καφατσάκη

Δήλωση της Δημάρχου Ζωγράφου Τ. Καφατσάκη σχετικά με τον εμπρησμό οχημάτων του Δήμου

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 2/9/2016 ομάδα «αγνώστων» εισήλθε στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου και έκαψε 3 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι του Δήμου Ζωγράφου.

Από την καταστροφή αυτή δημιουργούνται προβλήματα στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και συγκεκριμένα στην Τεχνική Υπηρεσία και Πολεοδομία, στην Κοινωνική Υπηρεσία και στην Δημοτική αστυνομία, στις οποίες ανήκαν τα οχήματα αυτά.

Είναι προφανές σε κάθε πολίτη ότι οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές της δημοτικής περιουσίας, της περιουσίας που έχουν ήδη πληρώσει οι κάτοικοι της πόλης μας, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν πολιτική δράση ή διαμαρτυρία.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν εκφοβίζεται και δεν παραιτείται από τους προγραμματικούς στόχους της.

Παραμένουμε δεσμευμένοι στο πρόγραμμα μας το οποίο υλοποιούμε και θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δύναμη για την προστασία της περιουσίας του Δήμου και την αξιοποίηση της προς όφελος των δημοτών.

Τίνα Καφατσάκη
Δήμαρχος Ζωγράφου



Χτες 6/9 στο έγκριτο  ΖΩΓΡΑΦΟΥ ανέβηκε ένα άρθρο που δίνει μια άλλη διάσταση στα γεγονότα που έγιναν ή που θα συμβούν.

"Πολύς λόγος γίνεται για την εμπρηστική επίθεση που έγινε στο δημαρχείο Ζωγράφου κατά την οποία κάηκαν 3 υπηρεσιακά ΙΧ και μια μοτοσυκλέτα του Δ. Ζωγράφου που βρίσκονταν σταθμευμένα στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου.

Η δήλωση της Δημάρχου Ζωγράφου, για να μην κρυβόμαστε πίσω από λέξεις , φωτογραφίζει τους καταληψίες της Βίλας Ζωγράφου και καταγγέλει προσπάθεια εκφοβισμού της δημοτικής αρχής στην προσπάθεια της να απομακρύνει τους καταληψίες από τον χώρο και να λειτουργήσει τον χώρο ως δημοτικό ωδείο.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσεις αυτή την αποστροφή στην δήλωση;
"Δηλώνουμε κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν εκφοβίζεται και δεν παραιτείται από τους προγραμματικούς στόχους της."

Αυτή ήταν μια πάγια θέση εξάλλου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου ΠΛΗΝ Λακεδαιμονίων που στην περίπτωση μας δεν ήταν παρά το Κίνημα στην Πόλη του Ζωγράφου που ανήκει στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Μέχρι χθες όμως. Γιατί η παραίτηση από δημοτική σύμβουλος της Πλουμπίδη και η αντικατάσταση της όπως αναμένεται στις επόμενες ημέρες από τον Παλούκη που λίαν προσφάτως έγινε στόχος άγριου ξυλοδαρμού για ιδιαίτερα περίεργους και απροσδιόριστους λόγους από μια ομάδα ανθρώπων από μια άλλη κατάληψη είναι σίγουρο σήμα ότι θα υπάρξει πλέον πλήρη ομοφωνία στο δημοτικό συμβούλιο για το ζήτημα αυτό.

Θα πει κάποιος χρειάζονταν τον ένα και μόνο δημοτικό σύμβουλο από το Κίνημα στην Πόλη;Φυσικά και ναι.

Αποτελεί το πολιτικό φύλο συκής από την αριστερά που θα νομιμοποιήσει τις ενέργειες εκδίωξης εκ μέρους της κεντροαριστερής παράταξης της Τίνας Καφατσάκη και θα εξασθενήσει τις όποιες ενστάσεις από τον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο εντάσσεται και η δημοτική της παράταξη.

Απλά λόγια."


Αυτά... με την σημείωση πως η λέξη "αγνώστων" στη δήλωση της Δημάρχου είναι εντός εισαγωγικών... 

Τα συμπεράσματα δικά σας και το μέλλον θα δείξει περισσότερα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom