Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν ακόμα δύο τέρατα που ασελγούσαν σε ανήλικες - Μήπως να ξαναδούμε την επαναφορά της θανατικής ποινής;


Δεν έχουν τέλος οι εγκληματικές ενέργειες ανώμαλων ενηλίκων σε βάρος αθώων παιδιών.Δεν περνάει μέρα που το αστυνομικό δελτίο να μην έχει μία τουλάχιστον περίπτωση αποπλάνησης ανηλίκου...

Που θα πάει αυτή η κατάσταση αφού η σύλληψη και η παραπομπή των τεράτων σε δίκη δεν φαίνεται να παραδειγματίζει και να φρενάρει κανέναν, ώσπου να συλληφθεί ο ίδιος,ο οποίος μετά την έκτιση της όποιας ποινής του επιβληθεί συνήθως επαναλαμβάνει τις αποτρόπαιες πράξεις του σε κάποια άλλη αθώα ψυχή.

Μήπως ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε το νομικό μας πολιτισμού και να ξαναδούμε την επαναφορά της θανατικής ποινής;

Διαβάστε τις δυο σημερινές ανακοινώσεις της αστυνομίας:

Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανηλίκου

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 5-9-2016 σε περιοχή του Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Όπως διαπιστώθηκε ο 46χρονος είχε ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονης ανήλικης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια στον κ. Ανακριτή.

Συνελήφθη 69χρονος ημεδαπός για αποπλάνηση ανηλίκων

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 5-9-2016 σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 69χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Όπως διαπιστώθηκε ο 69χρονος προ της συλλήψεως του, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 10χρονης ανήλικης.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, προέκυψε ότι ο συλληφθείς κατά το τελευταίο εννεάμηνο, ενεργούσε κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος της προαναφερόμενης καθώς και έτερης 13χρονης ανήλικης, στις οποίες προσέφερε κάθε φορά μικρά χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom