Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

246 εκ. ευρώ θα πληρώσουν οι νέοι "νταβατζήδες" της αντικειμενικής Ενημέρωσης! - Από που θα τα βγάλουν και τι θα κάνουν όταν δουν τους "άλλους" να εκπέμπουν τζάμπα;


Μετά από μια μαραθώνια και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα διαδικασία αναδείχθηκαν οι πλειοδότες του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για τις τέσσερις χορηγούμενες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Οι όμιλοι ΣΚΑΙ, Καλογρίτσας, ΑΝΤ1 και Μαρινάκης έκοψαν το νήμα. Η δημοπρασία έκλεισε στα 246 εκ. ευρώ.

Οι τέσσερις κατά χρονική σειρά πλειοδότες είναι:
  1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ) του Γιάννη Αλαφούζου με 43,6 εκατ. ευρώ. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 30/8 20:50
  2. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.) Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 31/8 15:25
  3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ του Μ. Κυριακού με 75,9 εκατ. ευρώ. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 1/9, 11:20.
  4. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.) του Βαγγέλη Μαρινάκη με 73,9 εκατ. ευρώ. 
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 2/9 το πρωί,στις  02:35 για την ακρίβεια.
===============
Αυτή είναι η είδηση της ημέρας,που θα κουβεντιάζεται για πάνω από ένα τρίμηνο μέχρι να ξεκαθαρίσει το "νόμιμο" και το παράνομο τηλεοπτικό τοπίο...,επισκιάζοντας και τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου!

Κι από δω και κάτω αρχίζουν οι αφελείς απορίες:

Που τα βρήκαν τόσα χρήματα,γιατί τα έδωσαν με τόση προθυμία για κάτι που τόσα χρόνια το είχαν τζάμπα κι από που θα τα βγάλουν οι κύριοι καναλάρχες; ....νταβατζήδες κατά τον Κωστάκη Καραμανλή για να μην ξεχνιόμαστε!

Είπαμε αφελείς απορίες κι ερωτήσεις αφού οι άνθρωποι που ήδη ανακηρύχτηκαν νικητές της δημοπρασίες θα ελεγχθούν εν ευθέτω χρόνο για το "πόθεν έσχες" τους κάτι που κατά την ταπεινή μας γνώμη θα έπρεπε να είχε προηγηθεί.

Και το κύριο ερώτημα:Τι θα κάνουν όλοι αυτοί που θα τα σκάσουν χοντρά όταν δουν τους ανταγωνιστές τους να εκπέμπουν τζάμπα;

Θα πρέπει να είμαστε αφελείς πραγματικά για να πιστέψουμε ότι το Star,o Alpha,το Mega και το "Ε" με επενδύσεις εκατομμυρίων και σίγουρη αγορά οι περισσότεροι θα κατεβάσουν ρολά και θα χαιρετίσουν την πιάτσα έτσι αναίμακτα,επειδή έτσι γουστάρουν ο Παππάς και η Γεροβασίλη,στην εποχή της τεχνολογίας που τους προσφέρει χίλιους δύο τρόπους για να βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα.

Εδώ είναι που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom