Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Λουκέτο στην ιστοσελίδα pamesports του ομίλου Real News


Δυστυχώς λουκέτα δεν μπαίνουν μόνο στις έντυπες εκδόσεις των εφημερίδων,αλλά και στον ηλεκτρονικό τύπο.Την Πέμπτη το βράδυ ανέστειλε τη λειτουργία του το καλό αθλητικό site pamesports.gr του ομίλου της Realnews.

Η προσπάθεια που κατέβαλαν τους τελευταίους μήνες οι εργαζόμενοι του pamesports.gr για να κρατηθεί το site στη ζωή  είχε άδοξο τέλος, καθώς η ιδιοκτησία τους ενημέρωσε ότι για οικονομικούς λόγους ανέστειλε την λειτουργία του.

Η ιστοσελίδα pamesports.gr ήταν σε λειτουργία μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, όταν και «κατέβηκε» έπειτα από αρκετά χρόνια εξαιρετικής παρουσίας στο διαδίκτυο, έχοντας στο δυναμικό της πάρα πολλούς δημοσιογράφους.

Η προσπάθεια που έγινε για να κρατηθεί το site στον «αέρα» δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και η διοίκηση ενημέρωσε το προσωπικό πως για οικονομικούς λόγους αναστέλλεται η λειτουργία του.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση pamesports.gr συνδέθηκε με το κεντρικό site του ομίλου real.gr και οδηγεί απ' ευθείας στην αθλητική σελίδα του.

Από τον Αύγουστο ήδη είχαν ξεκινήσει τα προβλήματα στον όμιλο,όπως διαβάζουμε στο enimerosi24.gr

Εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών χθες βράδυ, 3 Αυγούστου, στις 9μ.μ. οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “REAL NEWS” και του Ρ/Σ “REAL FM”, ειδοποιήθηκαν ότι η ιδιοκτησία του Ομίλου προτίθεται να προβεί σε νέα μείωση μισθών κατά 10% και μάλιστα με αναδρομική ισχύ από 1ης/7/2016!!!

Ας σημειωθεί ότι η μείωση αυτή είναι η 4η που επιβάλλεται στους εργαζόμενους, ενώ τους οφείλονται και μισθοί δυόμισι μηνών, γεγονός που πολλαπλασιάζει την επιβάρυνσή τους.

Η αντίδραση των Σωματείων ήταν άμεση. Ήδη από χθες το βράδυ τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ ειδοποίησαν (δια των εκπροσώπων τους) τα μέλη τους για συνέλευση σήμερα το μεσημέρι, ενώ είχε αποφασιστεί και στάση εργασίας προκειμένου να διευκολυνθεί η συνέλευση.

Και οι δύο αποφάσεις (στάση εργασίας και συνέλευση) ματαιώθηκαν μετά από επαφή της ΕΣΗΕΑ με τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου κατά την οποία συμφωνήθηκαν τα εξής:

1. Η απόφαση της εργοδοσίας για τη μονομερή αυτή μείωση αναστέλλεται μέχρις ότου συζητηθεί αναλυτικά το θέμα των οικονομικών και άλλων ζητημάτων που έχουν ανακύψει στον Όμιλο.

2. Ο κ. Χατζηνικολάου αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΕΣΗΕΑ σε συνάντηση, η οποία έχει προσδιοριστεί στο β’ δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom