Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Κιλκίς: «Αναγκάστηκα ρε μάνα να σκοτώσω, γιατί σήμερα θα ήταν η κηδεία μου» (βίντεο)

Τι λέει η μητέρα του κτηνοτρόφου για την ασέλγεια σε ανήλικη

«Δεν είχε καμία σχέση με ασέλγεια σε ανήλικη για την οποία φέρονται να τον κατηγορούν από την οικογένεια των ατόμων που πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του», είπε ο πατέρας του 54χρονου κτηνοτρόφου που πυροβόλησε με καραμπίνα κατά 4 ατόμων που κατηγορούνται ότι πήγαν να τον ληστέψουν, το βράδυ της Δευτέρας στο Κιλκίς (20/05), με αποτέλεσμα ένας 45χρονος να χάσει την ζωή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο πατέρας του δράστη, ο οποίος συνελήφθη, είπε ότι ένα από τα άτομα που πήγαν να επιτεθούν στον γιό του, είχε δουλέψει λίγες ημέρες για εκείνον, όμως η συνεργασία τους δεν συνεχίστηκε, αποδίδοντας σε αυτό την αιτία για την προσπάθεια διάρρηξης, με τελικό στόχο τον ξυλοδαρμό του άνδρα που πυροβόλησε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ενώ βρισκόταν σε άμυνα.

«Το κίνητρο τους δεν ήταν η διάρρηξη. Πήγαν να λιντσάρουν το παιδί, δεν πήγαν να το κλέψουν. Έτσι είναι το κλέψιμο; Πήγαν να το λιντσάρουν, επειδή δεν έμεινε στην δουλειά ο ένας από αυτούς», είπε ο πατέρας του κτηνοτρόφου.

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου αν συνομίλησε με τον γιό του, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τον θάνατο του 45χρονου, είπε «μίλησα με το παιδί μου και μου είπε “μπαμπά, πυροβόλησα κάποιον, δεν ξέρω αν πέθανε”».

«Όλα είναι ψέματα»

«Πριν δύο χρόνια είχε πάρει τον ανήλικο γιο του άνδρα που πυροβολήθηκε για δουλειά, για να φυλάει τα πρόβατα. Του έκλεψε από το αμάξι του κάποια πράγματα και τον έδιωξε. Εκτός από αυτό, δεν έκανε τίποτα άλλο, δεν έβγαινε από το σπίτι», ανέφερε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος του κτηνοτρόφου από τις Μουριές Κιλκίς, που πυροβόλησε και σκότωσε ένα άτομο από μια τετραμελή ομάδα που όπως είπε ο πατέρας του επιχείρησε να τον λιντσάρει.

«Αυτά είναι όλα ψέματα, δεν τον κατηγόρησε κανένας ότι ενόχλησε την ανήλικη κοπέλα. Αυτό ήταν πρόφαση για να του επιτεθούν», είπε στην ίδια εκπομπή η μητέρα του κτηνοτρόφου, απαντώντας στις αναφορές από την πλευρά της οικογένειας του θύματος και των άλλων τριών που βρέθηκαν μαζί του στην κτηνοτροφική μονάδα, οι οποίοι συνελήφθησαν, ότι ο κτηνοτρόφος είχε ασελγήσει σε ανήλικη της οικογένειας τους.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή η μητέρα του κτηνοτρόφου, «πήγαν εκεί και του είπαν ότι πείραξε την ανήλικη, τους απάντησε ότι δεν είχε κάνει κάτι και τότε του είπαν “θα σε σκοτώσουμε”. Το παιδί μου πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα και πήρε την Αστυνομία. Αυτοί προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα. “Αναγκάστηκα, ρε μάνα, να σκοτώσω εγώ, γιατί σήμερα θα είχες την κηδεία μου”, μου είπε στο τηλέφωνο ο γιός μου».

Τόσο ο 54χρονος κτηνοτρόφος όσο και οι τρεις που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Κιλκίς και από εκεί στα δικαστήρια, όπου τους ασκήθηκαν διώξεις και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Άπαντες αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή.


https://www.enikos.gr/

Διαβάστε σχετικά: Ανατροπή στην υπόθεση του Κιλκίς: Δεν πήγαν να τον ληστέψουν, αλλά γιατί ασέλγησε στον ανήλικο λέει η δικηγόρος των τριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom