Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Λαμία: Αστυνομικός «έπιασε στα πράσα» τη σύζυγό του και τον εραστή της και τους ξυλοφόρτωσε


Η σύζυγός του γνωρίζοντας πως θα αργούσε να επιστρέψει, κανόνισε ραντεβού με την εξωσυζυγική της σχέση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Απιστία με κακή κατάληξη εκτυλίχθηκε στη Λαμία, όταν αστυνομικός έπιασε επ’ αυτοφώρω τη σύζυγό του με τον εραστή της, γνωστό επιχειρηματία της πόλης, μέσα στο σπίτι τους.

Ο 45χρονος αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας επέστρεψε νωρίτερα σπίτι του. Η σύζυγός του γνωρίζοντας πως θα αργούσε να επιστρέψει, κανόνισε ραντεβού με την εξωσυζυγική της σχέση μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Αν και αρχικά πάγωσε με το «θέαμα» που είδε μπροστά του, ο απατημένος αστυνομικός στη συνέχεια εξαγριώθηκε και άρχισε να χτυπά βίαια με μπουνιές και σπρωξίματα τη σύζυγό του και τον εραστή της. Η άπιστη σύζυγος στην προσπάθειά της να τους χωρίσει δέχθηκε ελαφρά χτυπήματα.

Στο σπίτι έσπευσαν αστυνομικοί και προσήγαγαν τον συνάδερφό τους, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Η ψυχραιμία ωστόσο του αστυνομικού στο τέλος του επεισοδίου μέτρησε στα υπέρ του όταν βρέθηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος ενώ ορίστηκε δικάσιμος.

https://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom