Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Πίτμπουλ πέρασε φτράχτη, κατασπάραξε σκυλάκι και δάγκωσε την ιδιοκτήτριά του (βίντεο)


Σκυλί πίτμπουλ κατασπάραξε χθες ένα μικρό μαλτέζ στη Θεσσαλονίκη και επιτέθηκε στην ιδιοκτήτριά του που προσπάθησε να σώσει τον μικρό της φίλο τραυματίζοντάς την στο χέρι.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ η 60χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η γυναίκα είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της όταν το πίτμπουλ πήδηξε πάνω από τον περιφραγμένο χώρο όπου βρισκόταν και τους επιτέθηκε. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει το άτυχο ζώο, η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι όταν το πίτμπουλ την δάγκωσε.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 47χρονο Βούλγαρο, ο οποίος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του πίτμπουλ, καθώς ο 41χρονος ιδιοκτήτης του ζώου έλειπε στο εξωτερικό.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος και των δύο ανδρών ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς κατά συναυτουργία με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης και για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Το περιβάλλον του θύματος μιλώντας στο LIVE NEWS, περιέγραψε: «Βγήκε το πρωί με το σκυλάκι. Το είχε αγκαλιά μου είπε, ήταν πολύ κοντά στην εξώπορτα της πολυκατοικίας όταν είδε το πίτμπουλ και αυτό όρμησε πήγε να ορμήσει στο σκυλάκι και της δάγκωσε το χέρι, την έριξε κάτω, της έφυγε το σκυλάκι και το άρπαξε ο σκύλος και το κομμάτιασε».

Και πρόσθεσε: «Της δάγκωσε το χέρι το αριστερό, εκεί που κρατούσε αγκαλιά το σκυλάκι. Μόλις με πήρε τηλέφωνο βγήκε από το χειρουργείο, μου είπε ότι πήγε καλά το χειρουργείο».

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom