Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Δράμα στη Νίκαια: Απόπειρα αυτοκτονίας από 57χρονη που κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι την μαχαίρωσε


Το ενδεχόμενο η 57χρονη γυναίκα από τη Νίκαια, να αυτοτραυματίστηκε με το κουζινομάχαιρο για να δώσει τέλος στη ζωή της και στη συνέχεια να «τιμωρήσει» τον βάρβαρο σύζυγο της που την κακοποιούσε συστηματικά, καλώντας την Αστυνομία, εξετάζουν οι αρχές.

Η εξέταση του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με καταθέσεις μαρτύρων, που λένε πως δεν προκύπτει η παρουσία του 57χρονου στο χώρο, οδηγούν στο πρώτο συμπέρασμα ότι ο πρώην σύζυγός της δεν φέρεται να εμπλέκεται στο «ματωμένο» σκηνικό της οδού Αρτέμιδος στη Νίκαια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 21:45, η 57χρονη με καταγωγή από το Περού, βγήκε αιμόφυρτη στο δρόμο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά και κάλεσε το 100 λέγοντας πως την μαχαίρωσε ο πρώην άνδρας της.

Οι αρχές, αναζήτησαν τον άνδρα και τον προσήγαγαν, ενώ η 57χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με την εκτίμηση του ιατροδικαστή να δείχνει πιθανότατα αυτοχειρία. Από τις καταθέσεις δεν προκύπτει παρουσία του άντρα στο χώρο, αντιθέτως όπως λένε οι ίδιες «πηγές» προκύπτει ότι ο 57χρονος ήταν μακριά.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελέα κ. Μαραγκάκη, η οποία διέταξε υποβολή προανακριτικού υλικού χωρίς σύλληψη του άνδρα και μετά το πέρας της νοσηλείας ακούσιο εγκλεισμό για την γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Συστηματικός κακοποιητής

Την ίδια ώρα, σε ό,τι αφορά στον 57χρονο, προκύπτει ότι πρόκειται για άτομο με «βαρύ» κακοποιητικό παρελθόν σε βάρος της συζύγου του. Ο άνδρας, έχει συλληφθεί συνολικά έξι φορές για ενδοοικογενειακή βία, όμως κάθε φορά οδηγούνταν στο Αυτόφωρο, έβγαινε έξω και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Η πρώτη, ήταν το 2021, δύο φορές είχε συλληφθεί το 2022 και τρεις φορές το 2024.

Μάλιστα, την τελευταία φορά στις 27/4 το θύμα ερωτήθηκε ξανά αν επιθυμούσε την τοποθέτηση κουμπί πανικού στο κινητό της και φιλοξενία σε δομή όμως και πάλι αρνήθηκε. 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom