Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Καλαμπάκα: Χειροπέδες σε αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Συνελήφθησαν διαρρήκτες στη Χαλκίδα


Στην Χαλκίδα αναζητείτο ένας αλλοδαπός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία που διέπραξε στην πόλη της Εύβοιας, αλλά στην Καλαμπάκα τον ανακάλυψαν την Τετάρτη οι αστυνομικοί του τμήματος Μετεώρων και του πέρασαν χειροπέδες.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Χαλκίδας κι έτσι ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, με εντολή του οποίου μετήχθη στην Χαλκίδα για να απολογηθεί.

Συνέλαβαν μέλος σπείρας διαρρηκτών

Μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις στην Αθήνα ήταν ένας Έλληνας, ο οποίος αναζητείτο με ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία και διακεκριμένες κλοπές, αλλά κρυβόταν στην Χαλκίδα όπου συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. 

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που του έκαναν έλεγχο διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή του 34ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, που διέταξε τη μεταγωγή του στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Πάλι στην Χαλκίδα, συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ζακύνθου, για διακεκριμένη κλοπή, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας έδωσε εντολή για τη μεταγωγή του στη Ζάκυνθο.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom