Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Βερολίνο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα άτομο, άλλοι δύο σοβαρά τραυματίες (βίντεο)


Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν αργά το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα ένα άτομο να δίνει μάχη για τη ζωή του και ακόμη δύο να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής του Βερολίνου, τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον σταθμό μετρό “Prenzlauer Allee” περίπου στις 23:00. Ακόμη μία συμπλοκή έγινε κοντά σε ξενοδοχείο.

Οι γερμανικές Αρχές ανέφεραν ότι 12 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ακόμη δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ τα υπόλοιπα εννέα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι λόγοι που πυροδότησαν τις συγκρούσεις παραμένουν αδιευκρίνιστοι, ενώ οι γερμανικές Αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό και έχουν προχωρήσει και σε συλλήψεις.

«Έπειτα από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

  • 1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα
  • 2 με βαριά και
  • 9 με ελαφρούς τραυματισμούς.

Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρει η Πυροσβεστική του Βερολίνου.

https://www.enikos.gr/

Final Four 2024: Με ρόπαλα και γκλομπ η άγρια συμπλοκή των οπαδών στο Βερολίνο

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα τραυματίας μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ του Σαββάτου (25.5.2024) στο Βερολίνο ύστερα από συμπλοκές οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Βίντεο λίγα λεπτά μετά τα επεισόδια δείχνει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο.

Στο βίντεο (δείτε το ΕΔΩ) διακρίνονται οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πεσμένοι στο έδαφος, ενώ δίπλα τους βρίσκονται περιπολικά και ασθενοφόρα. 

Γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 23:00 όταν η πυροσβεστική έλαβε κλήση για επεισόδια έξω από το σταθμό του μετρό. Στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα, ενώ όπως αναφέρει η Berliner Zeitung, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν επίσης στο σημείο δυσκολεύτηκαν να περιορίσουν τα βίαια επεισόδια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 60 οπαδοί των ελληνικών ομάδων.

Οι εμπλεκόμενοι χρησιμοποίησαν γκλομπ και ρόπαλα του μπέιζμπολ!

Η αστυνομία έχει εξακριβώσει την ταυτότητα πολλών ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Σε ανακοίνωσή της, η πυροσβεστική του Βερολίνου κάνει λόγο για συμπλοκή πολλών ατόμων σε σταθμό του μετρό, κατά την οποία ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Σύμφωνα με την Berliner Zeitung πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στη γερμανική πόλη λόγω Final Four.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η συμπλοκή έγινε στον σταθμό Prenzlauer Allee, με αποτέλεσμα ένας τραυματίας να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, δύο ακόμη άτομα να τραυματιστούν σοβαρά και άλλα εννέα να φέρουν πιο ελαφρά τραύματα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom