Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Τελικός Conference League: «Φρούριο» η Νέα Φιλαδέλφεια, όλα τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί αύριο (29/05) στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα στο πλαίσιο του Conference League, ενώ παράλληλα, θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. είναι η ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες της διοργανώτριας Αρχής.

Δύο διαφορετικά σημεία συγκέντρωσης των φιλάθλων

Τα μέτρα προβλέπουν τη δημιουργία δύο διαφορετικών σημείων συγκέντρωσης για τους φιλάθλους των δύο ομάδων, τα λεγόμενα fun meeting points, η μετακίνηση των οποίων θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενα συνοδεία αστυνομικών με συρμούς του ΗΣΑΠ αλλά και λεωφορεία του ΟΣΥ που θα διατεθούν αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό.

Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα έχουν προμηθευτεί κόκκινα εισιτήρια θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο. Από εκεί στις 6:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η σταδιακή μεταφορά τους με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς το σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν στο γήπεδο με συνοδεία αστυνομικώνΟι συρμοί του ΗΣΑΠ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μεταφορά των φιλάθλων και δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης από άλλους πολίτες.

Όσον αφορά στους φιλάθλους της Φιορεντίνα οι οποίοι διαθέτουν τα μπλε εισιτήρια, έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους σε χώρο στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν υπό αυστηρά μέτρα προστασίας και φυσικά συνοδεία αστυνομικών στο γήπεδο με λεωφορεία του ΟΣΥ.

Όσον αφορά τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί τα λευκά εισιτήρια θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση, χωρίς ενδιάμεση στάση, προς τον σταθμό Περισσό.

Ειδική πρόβλεψη υπάρχει για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα. Από τη διοργανώτρια αρχή θα διατεθούν μίνι vans που θα τους μεταφέρουν από και προς τον σταθμό Περισσό.

Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το νόμιμο εισιτήριο το οποίο είναι αυστηρά προσωποποιημένο, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ καλούνται να είναι συνεργάσιμοι με τις υποδείξεις των αστυνομικών και τους ελέγχους που θα διενεργηθούν από αυτούς, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή καθυστέρηση.

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σφράγιση του γηπέδου και την έρευνα όλων των χώρων του από ειδικούς εκπαιδευμένους σκύλους. Παράλληλα έχει δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας στον εξωτερικό χώρο, από τον οποίο περνούν μόνο όσοι έχουν την ειδική διαπίστευση και κατόπιν αυστηρού ελέγχου.

Συνεπώς οι φίλαθλοι με την άφιξή τους στο γήπεδο θα κατευθύνονται στα ανάλογα σημεία πρόσβασης θεατών, ενώ θα κληθούν εκ νέου να επιδείξουν το εισιτήριο τους και την ταυτότητά τους και θα υποβάλλονται σε σωματικό έλεγχο. Στα εισιτήρια που έχουν λάβει μέσω της εφαρμογής της UEFA υπάρχουν όλοι οι σχετικοί όροι καθώς και τα αντικείμενα που απαγορεύεται να έχουν στην κατοχή τους οι φίλαθλοι. Σε περίπτωση που βρεθούν να κατέχουν οποιαδήποτε απαγορευμένο αντικείμενο, θα απομακρύνονται από τον χώρο και θα προσάγονται σε αστυνομική υπηρεσία.

Πώς θα γίνει η αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο

Η αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο θα γίνει κατόπιν υπόδειξης του προσωπικού της διοργανώτριας αρχής και της ΕΛΑΣ με τον αντίστροφο τρόπο. Δηλαδή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα κατευθυνθούν στον σταθμό του ΗΣΑΠ Περισσός, ενώ της Φιορεντίνα σε λεωφορεία που θα βρίσκονται στη λεωφόρο Δεκελείας.

Ανάλογη μέριμνα έχει ληφθεί και για τη μετακίνηση την ημέρα του αγώνα, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, των αθλητών και των μελών των αποστολών, των διαγωνιζομένων ομάδων, των διαιτητών και των επίσημων προσκεκλημένων της διοργανώτριας αρχής.

Τέλος, σταδιακά θα εφαρμοστούν μια σειρά από τεχνικές και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ιδίως στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να καλούν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, ενώ συστήνεται στους οδηγούς να εφαρμόσουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και να αποφύγουν την κίνηση με τα οχήματα τους στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, τόσο για τη δική τους εξυπηρέτηση, όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για τον τελικό του CONFERENCE LEAGUE, θα εφαρμοστεί ένα ευρύ πλέγμα τροχονομικών μέτρων.

Ήδη, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στις οδούς Καππαδοκίας, Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Χρυσοστόμου Σμύρνης, εφαρμόζονται ρυθμίσεις με –κατά περίπτωση- προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης.

Ο κύριος όγκος ωστόσο των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσει από αύριο και θα εφαρμόζεται σταδιακά από τις έξι το πρωί, με απαγορεύσεις στάσης και στάθμευσης καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους.

Μεταξύ αυτών είναι η Λεωφόρος Δεκελείας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Χαλκίδος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η Λεωφόρος Ηρακλείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τραλλέων και Ελευθερίου Βενιζέλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από τις απαγορεύσεις θα επηρεαστούν:

  • τμήματα των οδών Ανθέων, Αντιοχείας, ανώνυμης οδού στο Γήπεδο Ριζούπολης, Βρυούλων, Εθν. Αντιστάσεως, Ελ Αλαμέιν, Επταλόφου, Ιωνίας, Κιουτάχειας, Λαχανά, Λυκούργου, Πίνδου, Σάββα Σταματιάδη, Σεβαστείας, Σμύρνης και Τρωάδος,
  • σε όλο το μήκος τους οι οδοί Αγ. Τριάδος, Αδάνων, Αλέξανδρου Παπαναστασίου, Αμισού, Αργυρουπόλεως, Αττάλειας, Βοσπόρου, Δαρδανελίων, Επικλέους, Καλλιπόλεως, Κιλικίας, Μερσίνης, Πατριάρχου Κωνσταντίνου, Σύλλης, Τατοΐου, Τελεσίου, Φωκών και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα επιτρέπονται οι κάθετες διελεύσεις οχημάτων, στις διασταυρώσεις της Λεωφόρου Δεκελείας με τις Νικολάου Τρυπιά, Προύσσης, Ελευθερίου Βενιζέλου και Αναγεννήσεως καθώς και της Λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως με τις Χρήστου Μαντίκα, Ομορφοκκλησιάς και Βιθυνίας.

Αναφορικά με το κέντρο της Αθήνας, υπενθυμίζεται η προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Αθηνάς στην Πλατεία Κοτζιά, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κρατίνου και Ευπόλιδος. Η ρύθμιση αυτή ισχύει μέχρι τις 8 σήμερα το βράδυ καθώς και αύριο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Παράλληλα, στον Πειραιά αύριο, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων, σε

  • Εθνάρχου Μακαρίου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση με την οδό Δημητρίου Φαληρέως/ υπόγεια οδός από Σ.Ε.Φ. έως και τη συμβολή της με την Λεωφόρο Ποσειδώνος/ Ομηρίδη Σκυλίτση και
  • Καραολή & Δημητρίου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση με την οδό Πειραιώς έως και τον ανισόπεδο κόμβο με την Εθνάρχου Μακαρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σημειώνεται ότι, στις παραπάνω οδούς από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 10 το βράδυ θα εφαρμοστεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Από τις δυνάμεις της Τροχαίας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, ωστόσο παρακαλούνται και οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους, στις ανωτέρω οδούς και λεωφόρους και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ο ΟΑΣΑ με ανακοίνωσή του ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αύριο λόγω διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου της διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης “UEFA Europa Conference League”, τα ΜΜΜ θα κινηθούν ως εξής:

Λεωφορειακές Γραμμές και Γραμμές Τρόλεϊ

Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών  γραμμών 421, 602,619,  Α8, Β9, 755, 755B και των  τρόλεϊ 3 και 6  βάσει των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα ισχύσουν λόγω του αγώνα UEFA CONFERENCE GEAGUE στο γήπεδο «ΑΕΚ ARENA», στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – N. Χαλκηδόνας.  Πιο συγκεκριμένα  οι εν λόγω γραμμές για το χρονικό διάστημα από τις 12.00 το μεσημέρι  της Τετάρτης 29-05-2024 έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 30-05-2024 θα λειτουργήσουν ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 421 (Αγ. Ανάργυροι – Αγ. Παρασκευή)

Διαδρομή από Αφετηρία

Από Αγ. Αναργύρων, Οδυσσέως, αριστερά Περισσού, δεξιά Αχαρνών, αριστερά Τσούντα, Σαρανταπόρου, Λασκαράτου,                 αριστερά Αγ. Λαύρας, αριστερά Γαλατσίου , αριστερά Βεϊκου, δεξιά  Καποδιστρίου , συνέχεια  όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή από Τέρμα

Από Καποδιστρίου, αριστερά Λ. Βεϊκου, δεξιά Γαλατσίου, δεξιά Αγ. Λαύρας, δεξιά Λασκαράτου, Σαρανταπόρου, Τσούντα, δεξιά Αχαρνών, αριστερά Αγ. Αναργύρων, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή  Α8 (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ)

Διαδρομή από Αφετηρία

Από Μάρνη, αριστ. Πατησίων, δεξιά Λασκαράτου, αριστ Λεωφ. Ηρακλείου, αριστερά Αγίας Λαύρας,    αριστ. Πατησίων, δεξιά Στουρνάρη, δεξιά 3ης Σεπτεμβρίου,δεξιά    Μάρνη (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Διαδρομή από Τέρμα

Από τον Ανατολικό Τερματικό Σταθμό (ΟΑΚΑ), δεξιά Αρτέμιδος, αριστ. Λεωφ. Κηφισίας, Λεωφ. Κηφισίας, αριστ. Αριστοτέλους, αριστ. Βασ. Ολγας, δεξιά Οθωνος, αριστ.    Περικλέους, δεξιά Περικλέους, Λεωφ. Ειρήνης (Π.Αμαρουσίου),  αριστ. Λεωφ. Ηρακλείου, αριστερά Μελίνας Μερκούρη (στα τοπικά του Δήμου Ηρακλείου), αριστερά Κουντουριώτου, αριστερά Νεότητος,  δεξιά Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Λεωφ. Ειρήνης (Π. Αμαρουσίου),   Περικλέους, δεξιά Τσαλδάρη, αριστ. Θεμιστοκλέους, Θησέως, δεξιά  Χατζηαντωνίου, αριστ. Χατζηαντωνίου, Παπαφλέσσα, δεξιά    Λεωφ. Κηφισίας, Λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Αρτέμιδος, αριστ. Στον    Ανατολικό Τερματικό Σταθμό ΟΑΚΑ (ΤΕΡΜΑ).

Λεωφορειακή γραμμή Β9 (Χαλκοκονδύλη – Μεταμόρφωση – Ν. Κηφισιά)

Διαδρομή από Αφετηρία

Από Αχαρνών, δεξιά Εθν. Οδό Αθηνών-Λαμίας, δεξιά Αναγεννήσεως (κάτω από  την γέφυρα της Μεταμόρφωσης), αριστερά Τατοΐου, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή προς Τέρμα

Από Τατοΐου, δεξιά Αναγεννήσεως, αριστερά Εθν. Οδό Αθηνών-Λαμίας, αριστερά Αχαρνών, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Λεωφορειακή γραμμή 619 (Μεταμόρφωση- Ν. Φιλαδέλφεια-Στ. Άνω Πατήσια)     

Αναστολή της λειτουργίας της.

Λεωφορειακές γραμμές 755 (Αχαρναί – Κόκκινος Μύλος – Στ. Κάτω Πατήσια) και 755Β (Αχαρναί – Κόκκινος Μύλος – Στ. Κάτω Πατήσια (κυκλική μέσω Χαραυγής).

Διαδρομή προς Αφετηρία  (κυκλικής γραμμής)

Από Αχαρνών, αριστερά Αγ. Αναργύρων, δεξιά Λ. Δημοκρατίας, δεξιά Ν. Λαδά, συνέχεια Ανοίξεως, αριστερά Φιλαδέλφειας, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή από Αφετηρία (κυκλικής γραμμής)

Από Φιλαδέλφειας, δεξιά Ανοίξεως, συνέχεια Ν. Λαδά, αριστερά Λ. Δημοκρατίας, αριστερά Αγ. Αναργύρων,  δεξιά  Αχαρνών, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Γραμμή τρόλεϊ 3 (Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ – ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ)

ΑΦΕΤΗΡΙΑ στην οδό Πατησίων μαζί με την γραμμή 11 των τρόλεϊ.

Διαδρομή από Αφετηρία:

Από Πατησίων (ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ), αριστερά Χαλκοκονδύλη, συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή από  Τέρμα:

Από Πατησίων, δεξιά Ματσούκα, αριστερά Καμπύση, αριστερά Μαβίλη, αριστερά Πατησίων (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Γραμμή τρόλεϊ 6 (ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ – Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ- ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ)

Μετατροπή της γραμμής σε κυκλική:

Διαδρομή από Αφετηρία

Από την οδό Αχαρνών, αριστερά Αγ. Αναργύρων, δεξιά Δερβενακίων, δεξιά Αχαρνών, συνέχεια κανονικά προς τέρμα.

Λεωφορειακή γραμμή 602 (Ν.ΙΩΝΙΑ-ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ-ΣΤ.ΠΑΝΟΡΜΟΥ)

Προσωρινή Αφετηρία στην Πλ. Παναιτωλίου

Από Λαρίσης, αριστερά Λεωφόρο  Κηφισίας, πάνω από τον  κόμβο Κατεχάκη, συνέχεια Λεωφόρο  Κηφισίας, πάνω από τον κόμβο  Φάρος, Λεωφόρο Κηφισίας, κάτω από την γέφυρα Λεωφόρο   Κηφισίας-Καποδιστρίου, αριστερά Λεωφόρο Καποδιστρίου, δεξιά Πεντέλης, αριστερά Νεαπόλεως, δεξιά Δωδεκανήσου, Μεσσηνίας, αριστερά Δωδεκανήσου, δεξιά Μακεδονομάχων, δεξιά Πλ. Παναιτωλίου – προσωρινή αφετηρία.

Από Πλ. Παναιτωλίου – προσωρινή αφετηρία, συνέχεια Μακεδονομάχων, δεξιά Λαυρίου,  δεξιά Πευκών, αριστερά Λεωφόρο  Καποδιστρίου, τον Παράδρομο της Λεωφ. Καποδιστρίου, δεξιά Λεωφόρο  Κηφισίας, πάνω από τον κόμβο Φάρος, Λεωφόρο Κηφισίας,  πάνω από τον κόμβο Κατεχάκη, Λεωφ. Κηφισίας, δεξιά Πανόρμου, αριστ. Λαρίσης.

Προσοχή:

Για έξοδο Α/Σ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ, τα τρόλεϊ θα ακολουθούν την εξής διαδρομή :

Aπό την οδό Αναξαγόρα,  δεξιά  κάτω από γέφυρα και είσοδο Αθηνών Λαμίας με κατεύθυνση προς Πειραιά.

Για είσοδο  Α/Σ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ, τα τρόλεϊ θα ακολουθούν την εξής διαδρομή :

Από Αχαρνών, δεξιά Εθν. Οδό Αθηνών-Λαμίας, δεξιά Αναγεννήσεως (κάτω από  την γέφυρα της Μεταμόρφωσης), αριστερά Αναξαγόρα, δεξιά Καϊτατζόγλου (ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ) .

Για όλες τις γραμμές οι οποίες τροποποιούνται, θα πραγματοποιούνται προσωρινές στάσεις στις ήδη υπάρχουσες άλλων γραμμών.

Γραμμές Μετρό και Τραμ

Η Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς» θα λειτουργήσει για το επιβατικό κοινό από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά, οι τελευταίοι συρμοί για τους επιβάτες θα αναχωρήσουν:

  • από τους τερματικούς σταθμούς «Κηφισιά» και «Πειραιάς» στις 17:00,
  • από «Μοναστηράκι» προς «Κηφισιά» στις 17:16:30 και προς Πειραιά στις 17:34:30
  • από «Αττική» προς «Κηφισιά» στις 17:24 και προς «Πειραιά» στις 17:27 και
  • από «Ομόνοια» προς «Κηφισιά» στις 17:19 και προς «Πειραιά» στις 17:32.

Η Γραμμή 1 θα λειτουργήσει μετά τις 6 το απόγευμα αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων.

Οι Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα λειτουργήσουν κανονικά καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του Τραμ «Καλαμάκι – Αγ. Τριάδα Πειραιά» από τις 11 το πρωί και μέχρι νεοτέρας θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Νέο Φάληρο» και θα διεξάγονται στο τμήμα «Καλαμάκι – Νέο Φάληρο – Καλαμάκι».

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Ιωνία αύριο (29/05), εν όψει του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Μάλιστα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με έγγραφό του, είχε κάνει γνωστή την απόφαση να κλείσουν τα σχολεία την ημέρα του τελικού ενώ σήμερα (28/5) ανάλογη απόφαση ανακοίνωσε και ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται «με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα UEFA Europa Conference League στο γήπεδο AEK ARENA και για τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία των γονέων και των μαθητών της περιοχής, με απόφαση Δημάρχου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Νέας Ιωνίας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 29/5/2024».

Επιπλέον, ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημέρωσε ότι, «με απόφαση του κ. Δημάρχου, οι Βρεφονηπιακοί & Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Νέας Ιωνίας, θα λειτουργήσουν από τις 07:00 το πρωί έως τις 13:00 λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των έκτακτων μέτρων που θα ισχύσουν την ημέρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου την Τετάρτη 29/05/2024».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom