Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Κυψέλη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 4χρονης και της 76χρονης προγιαγιάς της


Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές, στην Κυψέλη, έπειτα από την διπλή εξαφάνιση της Αμαρίσα Μεϊντάνι 4 ετών και της προγιαγιά της, Έσμα Μεϊντάνι 76 χρόνων, η οποία πάσχει από άνοια.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τους την Τετάρτη (29.05.2024), και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής για την ανήλικη Αμαρίσα, και ύστερα από το αίτημα της οικογένειας για την 76χρονη Έσμα Μεϊντάνι, αλβανικής καταγωγής, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα συνείδησης και φέρει εικόνα ανοιακού ατόμου, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η συνεργασία και η κινητοποίηση όλων μας κρίνεται απαραίτητη για τον έγκαιρο εντοπισμό τους.

«Η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Συλλόγου μας, «Θανάσης Μακρής», βρίσκεται στο σημείο και συνδράμει στις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών.

Η Αμαρίσα (ον.) Μεϊντάνι (επ.) έχει κοντά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1 μέτρο και κανονικό βάρος. Φορούσε λευκή φούστα και ροζ μπλούζα.

Η κυρία Έσμα (ον.) Μεϊντάνι (επ) έχει άσπρα μαλλιά, καφέ μάτια, 1.60 ύψος και κανονικό βάρος. Φορούσε κόκκινη μαντίλα, μαύρη μακριά φούστα, ροζ μπλούζα και γκρι γιλέκο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», καταλήγει η ανακοίνωση.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom