Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Νέα 48ωρη προθεσμία πήρε το σατανικό ζεύγος που κατηγορείται για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Νομικοί δεν είμαστε,αλλά προσπαθούμε να καταλάβουμε τι εξυπηρετεί αυτό το παιχνίδι με τις συνεχόμενες 48ωρες προθεσμίες;

Τις πόρτες του δικαστικού μεγάρου Κοζάνης πέρασαν το πρωί οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 23χρονου Κωστή Πολύζου, όπου και ζήτησαν από τις ανακριτικές αρχές και νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν.

Η μητέρα και ο πατριός του Κωστή Πολύζου δεν έκαναν κάποια δήλωση κατά τη μεταγωγή τους, ενώ ο δικηγόρος υπεράσπισης Ηλίας Κρομλίδας με τον οποίο επικοινώνησε ο Πρωινός Λόγος, δεν θέλησε να προβεί σε καμία απολύτως δήλωση για την υπόθεση.

Το video του Πρωινού Λόγου και οι φωτο έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία

 kozan.gr

Η Δέσποινα Κουτσέγκου μαζί με το σύζυγο της Χρήστο Ντίο πέρασαν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου, όπου τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Από την πρώτη στιγμή δηλώνουν αθώοι για το έγκλημα.

Οι κάτοικοι της Σιάτιστας ζητούν την παραδειγματική τους τιμωρία δηλώνοντας βέβαιοι για την εμπλοκή τους στη δολοφονία αφήνοντας ακόμη και υπόνοιες για τον θάνατο του βιολογικού πατέρα του Κωστή Πολύζου.

Η μητέρα του Κωστή Πολύζου εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και αποδοκιμάστηκε από λίγα άτομα που βρίσκονταν στο δικαστικό μέγαρο, παρά το πρωινό της ώρας. Ο πατριός του, αμίλητος μπήκε στο γραφείο του ανακριτή πίσω της και εκείνος με χειροπέδες στα χέρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom