Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Σικάγο η Αθήνα! Καρτέρι θανάτου έστησαν σε γνωστό κομμωτή στον περιφερειακό του Λυκαβηττού - Νεκρός 43χρονος από μαχαιριά


Γνωστός κομμωτής και make up artist, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άντρες την ώρα που βρισκόταν στο γκαράζ του σπιτιού του μαζί με την γυναίκα του.

Δύο άνδρες που του είχαν στήσει καρτέρι, τον πυροβόλησαν στον θώρακα και στα πόδια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Πληροφορίες από την αστυνομία, αναφέρουν ότι είχε μαζί του τσάντα με χρήματα την οποίαν όμως οι δράστες της επίθεσης δεν την πήραν.

Όλα συνέβησαν στον περιφερειακό του Λυκαβηττού και όχι στον περιφερειακό του Υμηττού όπως αρχικά ήθελαν οι πρώτες πληροφορίες μετά την επίθεση.

http://www.newsbomb.gr/

Νεκρός 43χρονος από μαχαιριά στο κέντρο της Αθήνας

Νεκρός από μαχαιριά που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Ελπίς" ένας 43χρονος άνδρας.

Ο 43χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από το κέντρο της Αθήνας όπου βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του και μετά από εξέταση διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα από μαχαίρι στον τράχηλο και στον θώρακα.

update:Τον σκότωσε με κλειδί για ένα ταξί στο κέντρο της Αθήνας!
Τραγικό! Τον σκότωσε με κλειδί για ένα ταξί στο κέντρο της Αθήνας!

Ο 43χρονος διασκέδαζε με τη φίλη του σε μπαρ, στο κέντρο της Αθήνας. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα βγήκαν από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς την πιάτσα ταξί. Στο σημείο της πιάτσας, όπου υπήρχε μόνο ένα διαθέσιμο ταξί, ήταν και ο 27χρονος. Οι δύο άνδρες επιχείρησαν να μπουν στο ταξί και ακολούθησε διαπληκτισμός για την... προτεραιότητα.

Πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε έντονος καβγάς.
Ο 27χρονος έβγαλε τα κλειδιά του, τα προσάρμοσε στα δάχτυλά του και άρχισε να χτυπά με μανία τον 43χρονο στο λαιμό και το στήθος.

Από τα χτυπήματα προκλήθηκε τρύπα στον τράχηλο, η οποία αποδείχτηκε θανατηφόρα.

Στη συνέχεια ο 27χρονος τράπηκε σε φυγή και ο ταξιτζής μαζί με την κοπέλα του 43χρονου, που ήταν παρόντες στο σκηνικό, μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο “Ελπίς” όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μετά τη νεκροτομή που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, στην έκθεση αναφέρεται πως ο 43χρονος φέρει θανατηφόρο τραύμα από μικρό αιχμηρό αντικείμενο. Πιθανότατα πρόκειται για κλειδί που του προκάλεσε μικρή τρύπα στον τράχηλο.

Μετά από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκε ένας 27χρονος Αλβανός, τον οποίο προσήγαγαν.

Ο οδηγός του ταξί δεν τον αναγνώρισε, ενώ η κοπέλα του 43χρονου τον αναγνώρισε με επιφυλάξεις.

Ο 27χρονος κρατείται και ανακρίνεται.



http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom