Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη (φωτο)


- Η επίθεση έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη
- To σπίτι του υπουργού Επικρατείας βρίσκεται επί της οδού Βουλγαροκτόνου στο κέντρο της Αθήνας
- Από την επίθεση με βόμβες μολότοφ κάηκε ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι
- Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο

Για άλλη μία φορά το σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη έγινε στόχων επίθεσης πιθανότατα από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που έριξαν βόμβες μολότοφ μπροστά στην είσοδο του σπιτιού. 
ΦΩΤΟ newsit.grΦΩΤΟ newsit.gr
Μία ομάδα ατόμων βρέθηκε έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας και εκτόξευσε περισσότερες από 10 βόμβες μολότοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις βόμβες μολότοφ που έσκασαν, πήραν φωτιά δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του υπουργού, επί της οδού Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. 

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα από τα δύο αυτοκίνητα ήταν της προσωπικής φρουράς του υπουργού Επικρατείας. 
Κατά την εκδήλωση της επίθεσης ο υπουργός ήταν εντός της οικείας του, σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 
ΦΩΤΟ newsit.grΦΩΤΟ newsit.gr

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως το κλίμα στο κέντρο της Αθήνας είναι ιδιαίτερα τεταμένο τις τελευταίες ώρες, με δυνάμεις των αντιεξουσιαστών να προχωρούν σε καταδρομικές εισβολές, όπως σε αυτή στο συγκρότημα του ΔΟΛ, ενώ την ίδια ώρα, άλλες ακροδεξιές δυνάμεις, κάνουν κυριολεκτικά "βόλτες" στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια με άτομα του αντιφασιστικού χώρου. 

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: