Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Αποκλειστικό: Τα ονόματα των υποψηφίων διοικητών για τα νοσοκομεία Αγρινίου - Μεσολογγίου

Δύο ντουζίνες άνθρωποι ζωή να 'χουν...
Είναι απορίας άξιον πως τόσοι πολλοί επαΐοντες και μη προσφέρονται για να διοικήσουν δύο νοσοκομεία παραμελημένα από το κράτος και με του κόσμου τα προβλήματα,για τα οποία διαδήλωσε σήμερα η Αιτωλοακαρνανία!
Ζείδωρον

Στις 19 Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις διοικήσεις των νοσοκομείων .Μεταξύ αυτών και τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου. 

Ουκ ολίγοι οι ενδιαφερόμενοι για τις δυο θέσεις των διοικητών στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, για τα οποία σήμερα στις 11 το πρωί στο Αγρίνιο και στη 1 το μεσημέρι στο Μεσολόγγι πραγματοποιήθηκαν δυο συλλαλητήρια.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η τοποθέτηση διοικητών αλλά πρωτίστως η τοποθέτηση ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που ενδιαφέρονται και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του υπουργείου Υγείας και του Υπουργού Ανδρέα Ξάνθου. Φυσικά θα ρωτηθούν και οι ΥΠΕ για τα πρόσωπα και τα προσόντα τους.

Πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι αρκετοί από τους φερόμενους ως υποψηφίους δεν διαθέτουν όλα τα προσόντα για να διοικήσουν τα δυο νοσοκομεία που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και έχουν κλειστές κλινικές...

Ποιοι όμως έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη» εκτός από προσόντα για να διοικήσουν;
Τα ονόματα των ενδιαφερόμενων που κατέθεσαν αιτήσεις σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του AgrinioNet.gr είναι:

Πιστιόλης Νίκος πρώην αστυνομικός διοικητής Αιτωλίας
Τορουνίδης Αθανάσιος τραπεζικός υπάλληλος
Γκοργκόλης Συμεών πρώην διευθυντής Β θμιας εκπαίδευσης και πρώην προϊστάμενος στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου
Μηλιόρδου Αθηνά
Ζαρκαδούλας Δημήτρης
Χοχτούλας Νίκος
Γραμματίκα
Αυδή Καλλιρόη
Γκόρου Αρετή
Λαμπόβας Δημήτρης
Σιάσος Χρήστος
Κολιόπουλος Γιώργος
Κρανάς η Κρανιας Γιώργος
Μπούτρας Ανδρέας
Καβαλλαρη
Τριανταφυλλάκης Δημήτρης
Ράπτης Γιαννης αντιδήμαρχος Ναυπακτίας
Πλούμη Ντίνα δικηγόρος
Αναγνώστου Παναγιώτης
Γιοβαννίδης Γιώργος
Φωτεινάτου Ιωάννα
Τσούφης Σπύρος
Σπυράκη Χριστίνα
Πάνος Παπαδόπουλος

Να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι πολλοί από τους ενδιαφερομένους έχουν καταθέσει υποψηφιότητα για νοσοκομεία της 6 ης ΥΠΕ τρία στον αριθμό.

http://agrinionet.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Θέλουμε να είναι καθαροί και, βλέποντάς τους στα μάτια, θα το καταλαβαίνουμε» είπε ο Παύλος Πολάκης.
Την τακτική του «face control» για την επιλογή των νέων διοικητών νοσοκομείων θα ακολουθήσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στη Βουλή. - 2016
Τα ίδια κι απαράλλαχτα δεξιόθεν και αριστερόθεν.- Καρμπόν.
Ντροπή πια, τόσο λαϊκισμός!-κομματισμός!- χωρίς κριτήρια τα πάντα σε αυτό το κράτος; Ξέρουν τι σημαίνει προσλαμβάνω κάποιον για διοικητή Νοσοκομείου; ή Οργανισμού προς την ωφέλεια του φτωχοποιημένου Έλληνα πολίτη; Χρειάζεται διεπιστημονική κατάρτιση, εμπειρία διοίκησης έργου και ανθρώπινου δυναμικού, όραμα, αποτελεσματικότητα και ενσυναίσθηση. Καλά τα συλλαλητήρια και οι διαμαρτυρίες από όλους τους φορείς της πόλης και τους ενεργούς πολίτες μπας και ξυπνήσουν οι βολεμένοι , που τους βαφτίζουμε εκλεγμένους (τους εκλέγει ο λαός) βρωμάνε λαό το χνώτα τους, και αυτοί οι λαό- ζώντες μας δουλεύουν ψιλό γαζί, μας κόβουν και μας ράβουν στα μέτρα τους με τα βρώμικα πολιτικάντικα παιχνίδια τους. Τον φτωχό Έλληνα που αυτοκτονεί, πεθαίνει, στο δρόμο σαν το σκυλί στ' αμπέλι δεν τον υπολογίζουν; Οι δύσκολοι καιροί που μας κατάντησαν να διανύσουμε μόνοι μας , με μακριά το ανύπαρκτο οργανωμένο κράτος, πρέπει να ενώσει όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ Χωρίς κομματικές γραμμές, για να βγούμε με σκληρό αγώνα από αυτόν τον κυκεώνα που πάνε να μας πετάξουν εμάς και τα παιδιά μας για πολλά χρόνια.

Read more: Go to TOP and Bottom