Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ο Γεωργιάδης ζητά και τα… ρέστα για τον Ευαγγελισμό - «Είναι υποχρεωτικό» να εξετάζονται πρώτα οι VIP!

Με μια απόφαση - ντροπή το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μπαίνει σε «prive» λειτουργία μόνο για τους VIP του Conference Cup!

Αμέσως μετά την πρωτοφανή απόφαση-ντροπή για περίθαλψη κατά «απόλυτη προτεραιότητα» στον «Ευαγγελισμό», των VIP επισκεπτών για τον τελικό του Conference League, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Ο υπουργός Υγείας, με ανάρτησή του στο twitter, κάνει λόγο για «υποχρεωτική δέσμευση», επιχειρώντας να δικαιολογήσει την απόφαση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι «οι επίσημοι προσκεκλημένοι της χώρας, εάν απαιτηθεί, δηλώνεται ότι θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα σε αυτό το νοσοκομείο», το οποίο όπως λέει είναι το «νοσοκομείο αναφοράς που δηλώνεται από τις ελληνικές αρχές, σε κάθε επίσημο γεγονός που συμβαίνει στην χώρα μας, από την διοργάνωση ενός αθλητικού γεγονότος έως την υποδοχή ξένων ηγετών».

Στο επείγον έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος -και το οποίο έφερε στη δημοσιότητα η ΟΕΝΓΕ, αναφέρεται: «Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”».

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom