Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Νέα επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού: Άγνωστος της έριξε μπουνιά και έπεσε κάτω λιπόθυμη (βίντεο)


Η νέα επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (22/5/24), στον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας, ενώ η κοπέλα μαζί με την παρέα της.

Σύμφωνα με το TLIVE, η κοπέλα κατέβαινε την Ερμού, όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Η κοπέλα έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε!

Για βοήθεια έτρεξε ο λατερνατζής που βρισκόταν στο σημείο αλλά και υπάλληλοι από μαγαζιά οι οποίοι την έβαλαν να καθίσει για να ηρεμήσει. Στις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο κόσμος να κάνει αέρα στην κοπέλα.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και από τις περιγραφές των μαρτύρων εντόπισαν γρήγορα τον άνδρα που έκανε την επίθεση.

Πρόκειται για έναν νεαρό από το Αφγανιστάν κρατήθηκε στο τμήμα και σήμερα (22/5/24) μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, στο Δαφνί. Ήταν στη χώρα μας από το 2016…

«Αυτός το είχε ξανακάνει, πιο κάτω, πριν 4 – 5 μήνες. Ο ίδιος… Κάτω στην εκκλησία (στην Ερμού) πάλι έκανε το ίδιο συμβάν. Πάλι είχε χτυπήσει. Τον έπιασαν, δεν έφερε αντίσταση. Τον έπιασαν και μετά από μια μέρα – δύο, τον είδα πάλι εγώ έξω» είπε στο TLIVE ο λατερνατζής που ήταν παρών στο περιστατικό με την κοπέλα.

Η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση κλήθηκε και αναγνώρισε τον 24χρονο δράστη, ωστόσο δε θέλησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του.

Όλα αυτά, μόλις 2,5 μήνες από την προηγούμενη επίθεση σε άλλο νεαρό κορίτσι, το οποίο είχε μαχαιρώσει ένας αλλοδαπός, πάλι στην Ερμού. Λίγα μέτρα πιο κάτω…

Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο της εκπομπής TLIVE

«Την γρονθοκόπησε απρόκλητα στο πρόσωπο» – Καρέ καρέ η επίθεση στην 20χρονη

Το άγριο σκηνικό στην Ερμού με θύμα μια 20χρονη κοπέλα που γρονθοκοπήθηκε ανηλεώς από έναν 24χρονο αλλοδαπό για ασήμαντη αφορμή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών ξεδιπλώνεται μέσα απο την επίσημη καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ.

Το νεαρό κορίτσι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, δέχθηκε τις γροθιές του εξαγριωμένου αλλοδαπού με το μικρό όνομα Μωχάμεντ, στο πρόσωπο, έπεσε ημιλιπόθυμη στο οδόστρωμα ενώ χάρη στον συνομήλικο φίλο της, ο οποίος έδωσε την περιγραφή του άνδρα, ο «μποξέρ» της Ερμού εντοπίστηκε πέντε λεπτά αργότερα και συνελήφθη. 

Η επίθεση, η περιγραφή του φίλου και η σύλληψη

Όπως αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, «ομάδα ΔΙ.ΑΣ. η οποία εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία κατά το ωράριο 13:00-01:00, στον ευρύτερο τομέα της Κυψέλης, ενήργησε εγκλεισμό ενός 24χρονου αλλοδαπού υπό στοιχεία Mohammad K.

Ειδικότερα, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 106-1/Β΄ Αλλαγής, διερχόμενη από την συμβολή των οδών Ερμού και Βουλής, εντόπισε γυναίκα άνευ αισθήσεων στο οδόστρωμα και προσέγγισε.

Τότε φιλικό πρόσωπο της παθούσας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι περί ώρα 15:35 άγνωστος αλλοδαπός άνδρας, με πράσινη μπλούζα, πιθανόν τοξικομανής, αναίτια τους προσέγγισε και απρόκλητα γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την 20χρονη με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει στο οδόστρωμα  και ο δράστης αποχώρησε προς το Mοναστηράκι.  

Στο σημείο, προσήλθε σταθμός ΕΚΑΒ με κωδικό κλήσης Μ-25 για τις πρώτες βοήθειες.

Κατόπιν αναζητήσεων περί ώρα 15:40, στη συμβολή των οδών Ερμού και Σκοπά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό που προσομοίαζε με τα δοθέντα χαρακτηριστικά και τον ακινητοποίησαν.

Εν συνεχεία ενημερώθηκαν οι γονείς της παθούσας οι οποίοι την παρέλαβαν και από κοινού με τον φίλο της μετέβηκαν στο Α.Τ. Ακροπόλεως».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom