Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Η Ε.Ε. παρέδωσε σεμινάριο… ξεπλύματος του κράτους δολοφόνου, παρουσία της ελληνικής κυβέρνησης


Ανήμερα της εισβολής στη Γάζα η Ε.Ε. ξεκίνησε το... 15ο Σεμινάριο Υψηλού Επιπέδου ΕΕ-Ισραήλ, ξεπλένοντας το κράτος-δολοφόνο. Την εισήγηση εκ μέρους της ΕΕ έκανε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σήμερα, την ημέρα που ο Ισραηλινός στρατός εισέβαλε στη Ράφα αφού την βομβάρδιζε για ημέρες έχοντας εγκλωβίσει σε ένα μικρό κομμάτι γης 1,5 εκατομμύριο Παλαιστίνιους και εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, ξεκίνησε στην ΕΕ το «15ο Σεμινάριο Υψηλού Επιπέδου ΕΕ-Ισραήλ για την καταπολέμηση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού».

Στην εκδήλωση δεν παραβρέθηκε αλλά χαιρέτισε διαδικτυακά ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, ενώ εκ μέρους της ΕΕ εναρκτήρια ομιλία έκανε ο Μαργαρίτης Σχοινάς (στέλεχος της ΝΔ), ενώ παραβρέθηκε η υφυπουργός Μ.Α. Κεφάλα εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.

Αυτή είναι η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της: πλυντήρια και υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ στη γενοκτονία της Παλαιστίνης.

Αυτή την ΕΕ, που ανήμερα της σφαγής συνδιοργανώνει σεμινάρια με τον σφαγέα, την καλούν τα αστικά κόμματα να αναλάβει δράση για την ειρήνη στην Παλαιστίνη!

Ντράπηκε κι η ντροπή…

Πηγή: 902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom