Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Τουρκία: Το ταξίδι-όνειρο ζωής της Νικολέττας Διαμαντάκου κατέληξε σε τραγωδία - «Το σχεδίαζε αρκετό καιρό», λέει η αδελφή της


Σε τραγωδία κατέληξε το όνειρο ζωής, της εκπροσώπου τύπου του κόμματος «Κοινωνία Αξιών», Νικολέττας Διαμαντάκου, να επισκεφθεί την Σμύρνη, καθώς έχασε την ζωή της σε τροχαίο προχθες (16/05) το πρωί, ενώ τραυματίστηκαν δύο ακόμη άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μαζί της.

Η αδελφή της 67χρονης, μίλησε στον ΑΝΤ1, και συγκλονίζει. «Ήταν ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Ήμασταν μαζί όλες αυτές τις ημέρες του Πάσχα, και μου έλεγε τα σχέδιά της για το ταξίδι. Ήταν ένα όνειρο ζωής, το σχεδίαζε αρκετό καιρό».

Παράλληλα, φίλοι και συγγενείς κάνουν λόγο για μία γυναίκα μαχητική και δραστήρια. «Ήταν μία παθιασμένη γυναίκα που αγαπούσε την ζωή. Ήταν πολύ ευτυχής. Ο κραδασμός της μικρασιατικής γης της προκαλούσε δέος και το χαιρόταν πολύ. “Έφυγε” πολύ ευτυχισμένη. Μακάρι, εκείνη την στιγμή να μην κατάλαβε και πολλά πράγματα…» λέει στον ΑΝΤ1, ο κ. Μάριος Στροφάλης, φίλος της άτυχης Νικολέττας.

Η χαρά της Νικολέττας για το ταξίδι της, αποτυπωνόταν και στις φωτογραφίες που ανέβαζε 2 μέρες πριν το μοιραίο δυστύχημα.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom