Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Κιλκίς: «Ήμουν σε άμυνα», λέει ο 54χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο σε κτηνοτροφική μονάδα (φωτο)


Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Κιλκίς, με έναν 45χρονο να μπαίνει στο στόχαστρο του ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδας στις Μουριές. Τι υποστηρίζει ο κτηνοτρόφος που συνελήφθη για τη δολοφονία…

Αναστάτωση στην περιοχή Μουριές στο Κιλκίς, από το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαϊου. Ως δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς ο 54χρονος ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας, που φέρεται να πυροβόλησε προς το σημείο που στεκόταν ο 45χρονος άντρας μαζί με τα άτομα που τον συνόδευαν. 

Άτομα από το περιβάλλον του κτηνοτρόφου υποστηρίζουν στο newsit.gr, πως ο 54χρονος βρισκόταν σε άμυνα. Άρχισε να πυροβολεί επειδή αισθάνθηκε κίνδυνο, σε μια προσπάθεια όπως αναφέρουν να προστατέψει τη ζωή του.

«Ήταν μέσα στην κτηνοτροφική μονάδα όταν ξαφνικά άκουσε έναν δυνατό θόρυβο. Κάποιοι προσπαθούσαν να παραβιάσουν την είσοδο ακόμα και με τσεκούρια, για να μπουν στα ενδότερα» υποστηρίζει το περιβάλλον του 54χρονου. Εκείνη τη στιγμή, ο κτηνοτρόφος και ιδιοκτήτης της μονάδας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και άνοιξε πυρ.

Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Το θύμα αιμόφυρτο μαζί με τα άτομα που ήταν μαζί του μπήκαν σε αυτοκίνητο και προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα και το ακινητοποίησαν, ενώ ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός, έχοντας υποκύψει στα τραύματα του. Το θύμα ήταν άτομο που είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ποινικά αδικήματα και μάλιστα είχε αποφυλακιστεί το 2019 από τις φυλακές Αλικαρνασσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο γιος του 45χρονου άντρα που έχασε τη ζωή του, δούλευε παλιότερα στη συγκεκριμένη κτηνοτροφική μονάδα. Είχε απολυθεί επειδή σύμφωνα με το περιβάλλον του ιδιοκτήτη, είχε διαπιστωθεί κλοπή. Μια κλοπή που ο ίδιος ουδέποτε παραδέχτηκε. Επέστρεψε στην Αθήνα και μαζί με τον πατέρα του αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Κιλκίς για να πάρουν εκδίκηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 22:30 χθες το βράδυ, ο 45χρονος που σκοτώθηκε, μαζί με τρία ακόμη άτομα, μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος, πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα Το ένα από τα άτομα αυτά ήταν ο γιος του, που παλιότερα εργαζόταν στην μονάδα.

Υπό συνθήκες που αποτελούν αντικείμενο έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας Κιλκίς, ο 54χρονος Έλληνας κτηνοτρόφος έβγαλε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε, με συνέπεια να πετύχει τον 45χρονο με καταγωγή από τη Γεωργία.

Όπως έγινε γνωστό, με τη βοήθεια των υπολοίπων που τον συνόδευαν, ο παθών μεταφέρθηκε σε όχημα και όλοι μαζί αποχώρησαν από το σημείο, με κατεύθυνση προς τον οικισμό των Μουριών. Ο 45χρονος όμως υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι δράστες «αποπειράθηκαν να παραβιάσουν θύρα χώρου όπου βρισκόταν ο δράστης, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του. Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την παρουσία ατόμων που προσπαθούν να παραβιάσουν τη θύρα, από το εσωτερικό του χώρου έβαλε προς το μέρος τους με το κυνηγητικό του όπλο».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία. Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.




Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom