Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Κρήτη: Χαροπαλεύει 25χρονος μετά από βουτιά στο Παλιόκαστρο, έπεσε με το κεφάλι στα βράχια


Σοβαρό ατύχημα στην Κρήτη, με έναν 25χρονο να γλιστράει και να πέφτει με το κεφάλι στα βράχια παραλίας στο Παλιόκαστρο. Εσπευσμένα στο χειρουργείο…

Μια άτυχη στιγμή στην Κρήτη απειλεί την ίδια του τη ζωή. Ο 25χρονος τουρίστας πήρε φόρα για να κάνει βουτιά στο Παλιόκαστρο, αλλά γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι στα βράχια

Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να τον οδηγούν εσπευσμένα σε χειρουργείο. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες και καθοριστικές για την πορεία της υγείας του. 

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και φέρονται να έχουν αποκλείσει τη συμμετοχή άλλου προσώπου στο ατύχημα. Κανείς δεν πλησίασε και κανείς όπως ανέφεραν, δεν έσπρωξε το νεαρό εκείνα τα δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαΐου του 2024, όταν ο 25χρονος Φινλανδός επιχείρησε να κάνει βουτιά από τα βράχια που βρίσκονται στην παραλία.

Ωστόσο, άγνωστο πώς γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι στα βράχια ενώ στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα. Οι λουόμενοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ενημέρωσαν αμέσως τις Αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και το λιμενικό να σπεύδουν στο σημείο.

Χωρίς να χαθεί χρόνος, ο 25χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε πολλαπλά τραύματα, ενώ είχε υποστεί και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Άμεσα ο 25χρονος εισήχθη για χειρουργική επέμβαση με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom