Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

«Μπάχαλο» στο ΟΑΚΑ διεκόπη το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού (βίντεο)


Τα δακρυγόνα από τις συμπλοκές έξω από το γήπεδο έφθασαν μέχρι τις κερκίδες του ΟΑΚΑ, δημιουργώντας απίθανες καταστάσεις στην εξέδρα, με οπαδούς να μπαίνουν στο γήπεδο για να μπορέσουν να ανασάνουν!



Ακούγονταν διαρκώς κροτίδες να "σκάνε" έξω από το γήπεδο,με την αστυνομία και κάποιους οπαδούς να συγκρούονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Γκερέρο, με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, επικράτησε πανικός στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, με τους «οργανωμένους» να συγκρούονται με τα ΜΑΤ.

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν χρήση δακρυγόνων, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική στις κερκίδες.

Με δεδομένο ότι οι πόρτες ήταν κλειστές για να φύγει όποιος κόσμος ήθελε, υπήρξε εισβολή οπαδών για να μεταφερθούν σε άλλες θύρες, για να μπορέσουν να ανασάνουν καλύτερα.

Το μπάχαλο στις κερκίδες οδήγησε σε νέα διακοπή του αγώνα στο 70' κι ενώ το σκορ ήταν 0 - 1 υπέρ του Ολυμπιακού!


Ο διαιτητής και οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν μπει στα αποδυτήρια,ενώ και ο κόσμος έχει αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται δίπλα στους διαιτητές και προσπαθούν να τους πείσουν να συνεχιστεί το ματς για να μην έχει συνέπειες η ομάδα...

Το ντέρμπι των αιωνίων είχε διακοπεί μόλις στο 5' λεπτό μετά από εισβολή μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού που προσπάθησε να προσεγγίσει τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Με τους οπαδούς του ΠΑΟ να έχουν κάνει την πρώτη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο στο 5' προκαλώντας 10λεπτη διακοπή και με τις μάχες έξω από το πέταλο των οργανωμένων (μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας να μαίνονται από τις αρχές του Β' ημιχρόνου) στο 70' είχαμε νέα εισβολή με οπαδούς να κινούνται πίσω από την εστία του Παναθηναϊκού και τον διαιτητή Φριτς να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια...

Η διακοπή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι οριστική με το ΟΑΚΑ να έχει σχεδόν αδειάσει...

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου(61' Αλτμαν), Κάτσε, Δώνης(59' Χατζηγιοβάνης), Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Μακέντα.
Ολυμπιακός: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας, Γκερέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom