Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

2 - 2 η Ελλάδα στη Βοσνία,ενώ έχανε με 2 - 0! (βίντεο)


Η Ελλάδα απόψε  αντιμετώπισε τη Βοσνία στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Euro 2020 και μετά την ψυχρολουσία των πρώτων 15 λεπτών πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 2 - 2.

Η Ελλάδα έφυγε με την ισοπαλία σ' ένα ματς που άρχισε εφιαλτικά, μ' ένα χάος στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Χάναμε 2-0, ήμασταν... αλλού, όμως καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό.

Μόλις στο 10' η Βοσνία άνοιξε το σκορ με τον Βίστσα:Μετά από κόρνερ ο παίκτης της Βοσνίας που ήρθε από πίσω σε δεύτερο χρόνο με σουτ πέτυχε το 1 - 0.


Στο 15' το 2-0: Οι Βόσνιοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς.... άγαλμα ο Βλαχοδήμος και 2 - 0.


Ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι στο 63',το εκτέλεσε ο ίδιος στο 64' και μείωσε σε 2 - 1.


Στο 65' έμειναν με δέκα οι Βόσνιοι: Αποβλήθηκε ο "μαέστρος" των γηπεδούχων, Μίραλεμ Πιάνιτς για σκληρό φάουλ στον Ζέκα.

Στο 85' γκολ και 2-2: Η Ελλάδα ισοφαρίζει με τον Κολοβό, έπειτα από σέντρα του Ζέκα,φοβερή μπαλιά και σούπερ κεφαλιά του σκόρερ.


Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Εθνική μας ικανοποιημένη από το γεγονός πως έδειξε χαρακτήρα και  επέστρεψε από το 2-0,ενώ στο τέλος άφησε τους γηπεδούχους ικανοποιημένους που δεν υπέστησαν ένα άνευ προηγουμένου κάζο μέσα στο σπίτι τους!

ΒΟΣΝΙΑ (Προσινέτσκι): Σέχιτς, Μπίκατσιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Βίστσα, Ντούλγεβιτς (80' Μιλόσεβιτς), Τζέκο (90' Γκόγιακ), Τσίμιροτ (93' Κρούνιτς), Σούνγιτς, Ζουκάνοβιτς

ΕΛΛΑΔΑ (Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Μπακάκης (80' Κουλούρης), Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κούτρης, Κουρμπέλης (66' Κολοβός), Μπουχαλάκης (46' Μασούρα), Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης, Δώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom