Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Σατανιστές πίσω από το θάνατο της 22χρονης από την Βαρβάσαινα Ηλείας; - «Σκηνοθετημένη αυτοκτονία» βλέπει η οικογένεια! (βίντεο)


Η οικογένεια της κοπέλας κατέθεσε μήνυση για εγκληματική ενέργεια. Η ημερομηνία θανάτου της συμπίπτει με ημέρα-κλειδί των σατανιστών. Τι είδε ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της 22χρονης.
Πώς περιγράφει τα γεγονότα ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η 22χρονη Αρετή από τη Βαρβάσαινα, βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω. Με βάση την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία. Η οικογένειά της ωστόσο, έχει άλλη άποψη…

Εμπλοκή σατανιστών;
Από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της αστυνομίας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, δεν αποκλείεται ακόμα και η εμπλοκή κυκλώματος σατανιστών στην υπόθεση!

Κι αυτό γιατί, η μέρα που έφυγε από τη ζωή η κοπέλα, ήταν η 20η Μαρτίου. Μία ημέρα ιδιαίτερης σημασίας και… ενέργειας για τους σατανιστές. Για αυτό και την ημέρα αυτή, γίνονται πολλές σατανιστικές τελετές.


Ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης, που έκανε τη νεκροψία, είπε ότι η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας και τόνισε ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια
Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.

Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα social media, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές.

«Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές. ‘Εχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», επισήμανε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας.

Πηγή: «Μαζί σου», patrisnews,
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom