Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

Ρόδος: Πεθερός μαχαίρωσε τον γαμπρό του και μετά ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του!


Αναστάτωση επικράτησε τη νύχτα σε μια γειτονιά της Ρόδου, όπου ξέσπασε οικογενειακός καβγάς μεταξύ πεθερού και γαμπρού ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του.
Ο πρώτος μαχαίρωσε τον δεύτερο και ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο νεαρός άνδρας πήγε να παραλάβει τα παιδιά του από την σύζυγό του που πλέον κατοικεί στο πατρικό της. Ο πατέρας της άρχισε να διαπληκτίζεται με τον γαμπρό του και ξαφνικά άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στο πόδι.

Πανικόβλητος ο τραυματίας, βγήκε στο δρόμο καλώντας σε βοήθεια και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα δεν ήταν σοβαρό.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί που απέκλεισαν την περιοχή και προσπάθησαν να συλλάβουν τον δράστη. Όμως, εκείνος κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του και παρέμεινε μέσα σε έξαλλη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., που προσπαθούσαν επί ώρες να τον πείσουν να παραδοθεί, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια και κυρίως τα παιδιά φυγαδεύτηκαν από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν καθώς,σύμφωνα με πληροφορίες, ο ταμπουρωμένος κρατούσε κυνηγετικό όπλο και απειλούσε γενικώς και αδιακρίτως και μέλη της οιογένειάς του..
http://www.rodos-press.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: