Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Μαφία φυλακών Κορυδαλλού: Τι «έκαψε» τους δυο δικηγόρους


Η μαφία των φυλακών Κορυδαλλού είχε… απλώσει τα πλοκάμια της παντού. Τα όσα έχουν δει εδώ και καιρό το φως της δημοσιότητας οδήγησαν τον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση να εκδώσει εντάλματα σύλληψης για δυο δικηγόρους.

Πρόκειται για έναν άνδρα δικηγόρο, ο οποίος είχε πέσει θύμα απόπειρας δολοφονίας στο σπίτι του στην Πεντέλη το 2014 και μια γυναίκα, οι παρουσίες της οποίας σε δίκες μελών της «μαφίας» είχαν προκαλέσει… υποψίες.
Ο υπερ-κοριός της ΕΥΠ που έχει καταγράψει πολλούς από τους διαλόγους καταδικασμένων που συμμετείχαν στη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού ήταν εκείνος που οδήγησε στον άνδρα δικηγόρο, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της δράσης της «μαφίας» στον Κορυδαλλό, είχε δει το φως της δημοσιότητας ο διάλογος του φερόμενου ως αρχηγού του κυκλώματος με έναν δικηγόρο. Ήταν ο άνδρας που βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών.
Σε εκείνο τον διάλογο, ο κρατούμενος ζητούσε από τον δικηγόρο λεφτά για να μεταφερθεί το σώμα του Μπάκο στην Αλβανία.
ΈγκλειστοςΜπορούμε να βρούμε κανένα φράγκο να στείλουμε το πτώμα στην Αλβανία;
ΔικηγόροςΘα κοιτάξω.
ΈγκλειστοςΚαι εγώ θα κοιτάξω. Μίλα και με τον άλλο δικηγόρο να μας βοηθήσει, γιατί 2.600 ευρώ κάνει για να πάει το πτώμα στην Αλβανία και είναι και 1000 ευρώ να δώσουμε για τον Μπάκο. Να το παίξουμε λίγο τώρα με τον Μπάκο για να μην…. ξέρεις εσύ.
ΔικηγόροςΘα δούμε, δεν σου υπόσχομαι τίποτε γι’ αυτό.
Αυτή δεν είναι η μοναδική καταγεγραμμένη συνομιλία ανάμεσα στους δυο. Σε άλλες, ο φερόμενος ως αρχηγός της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού ζητά εξυπηρετήσεις από τον δικηγόρο, κυρίως σε ό,τι αφορά χρηματικά ποσά, λέγοντας χαρακτηριστικά σε μια από αυτές: «αυτοί είναι δικά μας παιδιά, μη σε ανησυχεί».

Οι επισκέψεις που έκαψαν τη γυναίκα δικηγόρο

Η γυναίκα δικηγόρος, που μαζί με τον άνδρα δικηγόρο συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης (28.03.2019) από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, μετά από τα εντάλματα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση φαινόταν, ανά περιόδους, να είναι αρχηγός του φερόμενου ως αρχηγού κι άλλων μελών του κυκλώματος.
Τα στοιχεία που την «έκαψαν» φαίνεται πως ήταν δυο. Το γεγονός πως πολλές φορές είχε εμφανιστεί στο ακροατήριο δικαστηρίων κατά τη διάρκεια δικών μελών της αλβανικής μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού αλλά και τα πολλά της επισκεπτήρια στον φερόμενο ως αρχηγό.
Εξαιτίας όλων αυτών, ο ανακριτής θεώρησε πως η συγκεκριμένη δικηγόρος έχει εμπλοκή στην υπόθεση και ζήτησε τη σύλληψή της.
Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ανακριτή.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom