Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Εμετικά πανό χθες στο ΣΕΦ! (φωτο)


Πανό της ντροπής έκαναν την εμφάνισή τους χθες στις εξέδρες του ΣΕΦ και θύμιζαν ακόμη και την ημερομηνία της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου, ανήμερα της επετείου των 12 χρόνων από τον θάνατό του!

Όσοι πίστευαν ότι η παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου ίσως ήταν μια καλή αρχή για να αλλάξουν και τα... άρρωστα μυαλά των εξεδρών δεν χρειάστηκε να περιμένουν και πολλές ημέρες για να καταλάβουν την αυταπάτη τους.

Μια ματιά στις εξέδρες του ΣΕΦ, στις θέσεις των οργανωμένων οπαδών, ήταν ικανή να καταλάβουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Δύο πανιά που δεν έμειναν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά ήταν αρκετή για να τα αποτυπώσει η τηλεοπτική κάμερα και ο τηλεοπτικός φακός ανέφεραν το ένα«γαύρε, θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας»και το άλλο «φαντάζει ωραία στην Παιανία η πράσινη σημαία – 29/3/2007».
Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι αυτή που στα αιματηρά επεισόδια της Λαυρίου δολοφονήθηκε ο οπαδός του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος. Χθες, Παρασκευή, 29 Μαρτίου συμπληρώθηκαν ακριβώς 12 χρόνια από την ημέρα εκείνη.

http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: