Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Συνελήφθη 30χρονος που… ξάφριζε τα αποδυτήρια γυμναστηρίων!


Ένας 30χρονος Ελληνας συνελήφθη χθες,στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον Χολαργό, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, κατηγορούμενος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και αντίσταση.

Μια απίστευτη απάτη είχε στήσει ο 30χρονος,οποίος έκανε συνδρομές σε διάφορα γυμναστήρια της Αττικής, με σκοπό να ξαφρίζει χρήματα και τραπεζικές κάρτες από τα αποδυτήρια των πελατών.

Μάλιστα ο δράστης χρησιμοποιούσε τις τραπεζικές κάρτες προκειμένου να κάνει ανέπαφες συναλλαγές σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ, πιστώνοντας χρήματα σε ειδικά δελτία των οποίων τα κέρδη εισέπραττε στην συνέχεια.

Εκτιμάται πως το μέγεθος των κλοπών και τις συνεχιζόμενης απάτης από τον 30χρονο φθάνει το ύψος μερικών χιλιάδων ευρώ, τα οποία ο δράστης ξόδεψε σε διασκεδάσεις και πολυτελή ζωή.

Ο 30χρονος Έλληνας συνελήφθη και μάλιστα επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Παπάγου – Χολαργού, καθώς εδώ και καιρό οι αστυνομικοί ερευνούσαν τις καταγγελίες για τις απανωτές κλοπές που σημειωνόταν στα αποδυτήρια ιδιωτικών γυμναστηρίων, κυρίως στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Οι αστυνομικοί έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση ερευνητικών μεθόδων αλλά και πληροφοριών κατάφεραν να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω των 30χρονο, την ώρα που άρπαζε τραπεζικές κάρτες και χρήματα από τα αποδυτήρια συγκεκριμένου γυμναστηρίου στην περιοχή του Χολαργού όπου και είχε εγγράφει ως πελάτης.

Από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Παπάγου Χολαργού, διαπιστώθηκε πως μόλις το τελευταίο μήνα ο 30χρονος είχε πραγματοποιήσει 17 κλοπές χρημάτων και καρτών από αντιστοίχους πελάτες γυμναστηρίων. Ωστόσο εκτιμάται πως οι κλοπές είναι πολλαπλάσιες και για το λόγο αυτό οι έρευνες θα συνεχιστούν.

Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της απάτης και της κλοπής και ο δράστης παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελικό λειτουργό προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom