Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Κατερίνα Παπακώστα έμπλεος μετριοφροσύνης: "Το κέντρο της Αθήνας ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω... κι έβαλα τάξη"!!! (βίντεο)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ίδια κυκλοφορεί στην Αθήνα χωρίς φρουρά;

«Το κέντρο της Αθήνας ήταν μπάχαλο πριν αναλάβω» υποστήριξε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα,υπονοώντας ότι αυτή με τη δουλειά της έβαλε τάξη και δεν έπεσε το στούντιο να την πλακώσει.

H κυρία Κατερίνα Παπακώστα με δηλώσεις της στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά σήμερα το πρωί,αφού αναφέρθηκε σχεδόν στα πάντα,αλλά και στις εκλογές που δεν θα κατέβει με τον ΣΥΡΙΖΑ,στο τέλος ευλόγησε  τα γένια της αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ότι την εξέπληξε αρνητικά αυτό που συνάντησε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της.

Και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι:«Σήμερα η αστυνομία και η πυροσβεστική έχει ανεβάσει στροφές, κάθε μέρα εξαρθρώνει συμμορίες, κάθε μέρα χτυπά το οργανωμένο έγκλημα, κάθε μέρα δρα στην παραβατικότητα. Σας προκαλώ να πάτε τώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο Μοναστηράκι, στο Θησείο, στο Πεδίον του Άρεως, στην ΑΣΟΕΕ, πηγαίνετε όπου θέλετε, αυτό που παρέλαβα εγώ ήταν ένα μπάχαλο. Το Πεδίον του Άρεως κατειλημμένο, στο Μοναστηράκι έκλεβαν, αυτά έχουν αλλάξει» ανέφερε στη συνέχεια.

Η απορία μας είναι: Καλά δεν διαβάζει κάθε μέρα το αστυνομικό δελτίο για τα περί εγκληματικότητας,τις "παρεμβάσεις" του Ρουβίκωνα και τα πάρτι με μολότοφ που στήνουν σχεδόν κάθε βράδυ οι κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια και πέριξ του Πολυτεχνείου είναι δυνατόν να μην τα γνωρίζει;

Πρόσθεσε δε, ότι πλέον μπαίνει μία τάξη σε πολλά ζητήματα, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τα θέματα ασφάλειας στο κέντρο της πόλης, όσο και σε ό, τι έχει σχέση με τον στόλο των περιπολικών που βάσει των καταγγελιών των αστυνομικών υπαλλήλων, είναι παροπλισμένος λόγω φθοράς και βλαβών.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά που ανέβασε η ίδια η κυρία Παπακώστα και από το 8':25" εξυμνεί το έργο της στη δημόσια ασφάλεια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom