Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Συντριβή του Παναιτωλικού από την ΑΕΚ 4 - 0 στο ΟΑΚΑ (φωτο & βίντεο)


Η ΑΕΚ υποδέχτηκε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και τον νίκησε εύκολα με 4 - 0,χωρίς να ιδρώσει.

Η ΑΕΚ που κυνηγάει την τρίτη θέση και απ' ότι φαίνεται την κερδίζει κι έχει και παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη, είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα,αφού οι παίκτες του Δέλλα με δυσκολία περνούσαν τη γραμμή του κέντρου και στο πρώτο μέρος δεν είχαν καν τελική προσπάθεια.

Στο 39' γκολ για την ΑΕΚ: Σέντρα του Μπακασέτα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, κοντινή κεφαλιά του Οικονόμου και 1-0.

Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου δείχνουν την απόλυτη υπεροχή της ΑΕΚ

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να πετυχαίνει πολύ γρήγορα κι άλλο γκολ από λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού.

Στο 50' δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ: Μια κούρσα του Μπακάκη από τα δεξιά κι ένα γύρισμα του Κλωναρίδη στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο Μαλής προσπάθησε να διώξει τη μπάλα και την έστειλε στη δεξιά γωνία του Κυριακίδη, κάνοντας το 2-0 για την ΑΕΚ.

Στο 66' μία πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΚ:
Ο Μάνταλος πήρε την κάθετη από τον Λιβάγια,προσπάθησε να πλασάρει πάνω από τον Κυριακίδη, αλλά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού μπλόκαρε σχετικά εύκολα.

Η ΑΕΚ συνέχισε να υπερέχει και να ψάχνει και τρίτο γκολ,ενώ κρατούσε και δυνάμεις για το ματς της Τετάρτης με τη Λαμία,από την άλλη ο Παναιτωλικός φαινόταν να 'χει παραδοθεί στη μοίρα του...


Στο 80' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μπογέ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο από τα αριστερά.

Στο 82' τρίτο γκολ για την ΑΕΚ:
Κάθετη πάσα του Μάνταλου στον Μπογέ, αυτός έφερε τη μπάλα στο δεξί του, έκανε διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Κυριακίδη, κάνοντας το 3-0.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης που επανήλθε σήμερα στη βασική ενδεκάδα,αλλά στάθηκε άτυχος!

Αμέσως μετά στο 83' και τέταρτο γκολ για την ΑΕΚ: Μία ωραία ενέργεια του Αλμπάνη, βρήκε τον Γαλανόπουλο, εκείνος επιτάχυνε, πέρασε τον Λουσέρο, πλάσαρε με το δεξί από πλάγια θέση αριστερά μέσα στην περιοχή, νίκησε τον Κυριακίδη και έγραψε το 4-0 για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ του αγώνα



ΑΕΚ: Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Μπακάκης, Κλωναρίδης(λ.τ. 76' Γκάλο) , Χουλτ, Κρστίτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας(λ.τ. 52' Μάνταλος), Μπογέ, Λιβάγια(67' Αλμπάνης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μάλης, Μάρκος Πάουλο(53' Τσιγγάρας), Μιχάι, Μάσουρεκ, Πέδρο Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μαρινάκης(76' Λιάβας), Λουσέρο, Μανά(64' Γκούγκα), Ντίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom