Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Λιχτενστάιν - Ελλάδα 0 - 2: Με το δεξί η Εθνική μας στα προκριματικά του Euro 2020 (φωτο & βίντεο)


Η Εθνική Ελλάδας μπήκε με το δεξί στη μάχη των προκριματικών του Euro 2020,αφού νίκησε απόψε στο Βαντούζ το αδύναμο Λιχτενστάιν με 2 - 0.

Η ομάδα του Αναστασιάδη ήθελε το «διπλό» πριν πάει στην έδρα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, την προσεχή Τρίτη (26/3/2019).

Από την αρχή του αγώνα η Ελληνική ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού,είχε την κατοχή της μπάλας,δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη,αλλά δυσκολεύονταν στην τελική προσπάθεια.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ για την Εθνική Ομάδα με απευθείας σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά την εξαιρετική μακρινή πάσα του Κουρμπέλη!


Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική Ελλάδος κατασκήνωσε στην περιοχή των γηπεδούχων,αλλά και πάλι δεν τα κατάφερνε στην τελική προσπάθεια ώστε να βάλει ένα ακόμα γκολ και να τελειώσει το ματς.

Η πολιορκία των Ελλήνων παικτών "καρποφόρησε" στο 80' μ' ένα καταπληκτικό γκολ του Τάσου Δώνη μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μασούρα.

Περίπου 30 τελικές προσπάθειες είχε η Εθνική μας ομάδα,από τις οποίες οι δέκα πήγαν στην εστία των αντιπάλων.

Στο Λιχτενστάιν βρέθηκαν αρκετοί Ελληνες φίλαθλοι στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας!

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Χέλγκι Κόλβιντσον): Μπίχελ, Βόλφινγκερ, Κάουφμαν, Ρέχσταϊνερ, Γκέπελ, Χάσλερ(86' Φρικ), Μάρτιν Μπίχελ(67' Ζέλε), Βίζερ, Πολβερίνο, Σαλάνοβιτς, Γκίμπσερ(77' Γιλωτ.

ΕΛΛΑΔΑ (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης(83' Κουλούρης), Μασούρας, Μπακασέτας(71' Koλοβός) , Μήτρογλου(23' λ.τ. Τάσος Δώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom