Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον συνεργάτη του Κυριάκου,πρώην βουλευτή Νίκο Γεωργιάδη,μετά τις αποκαλύψεις του Hot Doc για παιδεραστία!

Τι απαντά ο ίδιος o Νίκος Γεωργιάδης

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για τον Νίκο Γεωργιάδη μετά την διαβίβαση του Hot Doc και των αποκαλύψεων που δημοσιεύει το περιοδικό.

Ο Κώστας Βαξεβάνης συνοδευόμενος από τους δικηγόρους Γιάννη
Μαντζουράνη και Γιάννη Απατσίδη κατέθεσε το δημοσίευμα με τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύπτουν τη δράση του Νίκου Γεωργιάδη στη Μολδαβία.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Γκύζης διαβίβασε άμεσα τη δικογραφία στη διεύθυνση Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος και συγκεκριμένα στο τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων (Trafficking), προκειμένου να διερευνηθεί εάν ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Mητσοτάκη έχει διαπράξει στο παρελθόν κακουργήματα κατά ανήλικων αγοριών.

Ειδικότερα, αν είναι βιαστής ανηλίκων, όπως επίσης αν έχει εκμεταλλευθεί και κακοποιήσει σεξουαλικά ανήλικα αγόρια.

Στα στοιχεία που δημοσιεύονται στο περιοδικό εμφανίζεται 16χρονος να δηλώνει στο Ερευνητικό Κέντρο Δημοσιογραφίας της Μολδαβίας, αλλά και στη διεθνή ΜΚΟ για ζητήματα Trafficking, ''La Strada'', όπως επίσης και στη Διεύθυνση Καταπολέμησης του Trafficking του υπουργείου Εσωτερικών (CCTP) της Μολδαβίας, πως ο Γεωργιάδης του έδωσε 75 ευρώ προκειμένου να του κάνει μασάζ κι εκείνος τον βίασε.

Ο τρόπος και η αμεσότητα που αντιμετώπισε η εισαγγελία την αποκάλυψη του Hot Doc αποδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Παντελώς αναντίστοιχη είναι η αντιμετώπιση του εν λόγω ζητήματος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιμένει να διατηρεί τον Νίκο Γεωργιάδη στη θέση του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού, αλλά και στο στενό κύκλο συνεργατών του, τηρώντας σιγή ιχθύος για ένα θέμα που εκτός από δικαστικές και κοινωνικές προεκτάσεις, παίρνει πλέον και πολιτικές.

Συνελήφθη ο Νίκος Γεωργιάδης, το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, για παιδεραστία

Σε μια αποκάλυψη, που αφορά το δεξί χέρι και τον υπεύθυνο επικοινωνιακής εκστρατείας του νέου προέδρου της NΔ Kυριάκου Mητσοτάκη, προχώρησε το περιοδικό HOT DOC στο τεύχος 93 που κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 21/1.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες και στοιχεία της έρευνας που έγινε το 2011 στη Μολδαβία, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.

Κατά την έρευνα της αστυνομίας, ο Γεωργιάδης παγιδεύτηκε με κάμερες στο σπίτι του στο Κισινάου και στις 30 Νοεμβρίου 2011 συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο Γεωργιάδης αφέθηκε ελεύθερος, επιδεικνύοντας το διπλωματικό του διαβατήριο, καθώς εκείνο το διάστημα υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας.

Η εισαγγελία της Μολδαβίας ωστόσο δεν απαίτησε την δίωξή του όταν έπαψε να έχει ασυλία αλλά έκλεισε τον φάκελό του.

Όταν στη συνέχεια τα θύματα έκαναν αίτημα για την δίωξή του, ο Γεωργιάδης διά του συνηγόρου του στη Μολδαβία ζήτησε και πέτυχε να μην ανοίξει η έρευνα επειδή είχε ήδη κλείσει ο φάκελος.

Το θέμα Γεωργιάδη (αν και ο ίδιος δεν κατονομάζεται) περιγράφεται ως σκανδαλώδης περίπτωση κάλυψης παιδοφιλίας, από τη μολδαβική κυβέρνηση, στην ετήσια έκθεση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μολδαβία.

Το HOT DOC ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει τον Νίκο Γεωργιάδη από το κόμμα και από το γραφείο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι του HOT DOC κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του αναζητώντας τον στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.

http://www.koutipandoras.gr/

Τι απαντά ο ίδιος o Νίκος Γεωργιάδης

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Γεωργιάδη ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση σημειώνει: «Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο».

Καλή τύχη κ. Γεωργιάδη έγραφε χτες ο Βαξεβάνης

Απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε σήμερα ο Νίκος Γεωργιάδης εναντίον του Hot Doc, λόγω του τεύχους 93 που κυκλοφορεί, αύριο, Πέμπτη.

Το ίδιο έκανε όταν επικοινωνήσαμε μαζί του και του θέσαμε όλα τα επίσημα στοιχεία της έρευνάς μας που τον εμπλέκουν σε υπόθεση παιδεραστίας. Στο εν λόγω ρεπορτάζ αποκαλύπτονται όλα τα στοιχεία που εμφανίζουν τον Γεωργιάδη ως παιδεραστή.

Ακολουθώντας το δρόμο πολλών ακόμα που τα σκάνδαλα και την προκλητική στάση αποκάλυψε το Hot Doc, ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας καταφεύγει σε μηνύσεις προκειμένου να μην απαντά στην ουσία της υπόθεσης.

«Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο» δήλωσε ο Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να κάνει μήνυση, αγωγή ή χαρακίρι στο Σύνταγμα, αλλά ως δημόσιο πρόσωπο οφείλει να απαντήσει. Θα χαρούμε πολύ να δούμε τον κ. Γεωργιάδη στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου, όπου στην αποδεικτική διαδικασία θα πρέπει να κατατεθούν αναλυτικά και χωρίς προσχήματα δεοντολογίας όσα έχουμε στη διάθεσή μας.

Φανταζόμαστε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει σε μια δίκη και αυτούς που τον εμφανίζουν ως θύτη, καθώς επίσης τα αποδεικτικά στοιχεία και τα βίντεο από το δωμάτιο που γίνονταν οι συνευρέσεις με ανήλικα αγόρια.

Καλή τύχη κ. Γεωργιάδη.
http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom