Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Νέα τροπή στην υπόθεση του Κωστή Πολύζου - Ανοίγουν τον φάκελο θανάτου του πατέρα του

Στον Ανακριτή αύριο το σατανικό ζευγάρι

Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου για τη δολοφονία του, το 2011 στη Σιάτιστα Κοζάνης, η Αστυνομία διερευνά πλέον και τις συνθήκες θανάτου του βιολογικού πατέρα του αδικοχαμένου 23χρονου.

Ο αρμόδιος ανακριτής δεν το έχει ζητήσει επισήμως, ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, η Ασφάλεια Κοζάνης ανοίγει τον σχετιό φάκελο, ενόσω πληθαίνουν οι κουβέντες στο χωριό για ευθύνες του σατανικού ζεύγους στο θάνατο του συζύγου, πριν από τη δολοφονία του γιου του.

Συγκεκριμένα, οι ντόπιοι «ψιθυρίζουν» ότι ο πατέρας του άτυχου Κωστή «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς λίγες ώρες αφού έπιασε στα πράσα στο σπίτι τους τη γυναίκα του, Δέσποινα Κουτσέγκου, με τον εραστή και νυν σύζυγό της.
espresso

Στον Ανακριτή αύριο η μητέρα και ο πατριός του Πολύζου


Ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στις 8 το πρωί της Τρίτης 26 Ιανουαρίου. Η μάνα, επιχειρούσε να αποσπάσει πληροφορίες για τους μάρτυρες, που την "έκαιγαν"

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η μεταγωγή από την Αθήνα στην Κοζάνη του σατανικού ζευγαριού, Δέσποινας Κουτσέγκου, μητέρας του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου και του συζύγου της και πατριού του θύματος, Χρήστου Ντιου.
Η 49χρονη μάνα και ο 42χρονος πατριός κατηγορούνται για την φρικτή δολοφονία του 23χρονου τότε Κωστή, τον Φεβρουάριο του 2011, μέσα στο σπίτι τους, στην Σιάτιστα Κοζάνης.

Ύστερα από σχετικό ένταλμα του Ανακριτή Κοζάνης, του νέου ανακριτή που ανέλαβε την πολύκροτη αυτή υπόθεση, άντρες του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής τους εντόπισαν στο νέο τους σπίτι στην Ελευσίνα, όπου είχαν διαφύγει και ζούσαν, μόλις λίγο καιρό μετά την δολοφονία.
Το κατηγορητήριο σε βάρος τους είναι βαρύ και περιλαμβάνει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, περιύβριση νεκρού από κοινού, ψευδορκία μάρτυρα και πλαστογραφία μετά χρήσεως.


Τον Σεπτέμβριο του 2011 η σορός του θύματος είχε βρεθεί σε αγροτική περιοχή, μεταξύ των Δημοτικών Διαμερισμάτων Κοκκινιάς και Ταξιάρχη Γρεβενών και συγκεκριμένα σε χωράφι ιδιοκτησίας του πατριού του, θαμμένος με τις φόρμες που φορούσε συνήθως μέσα στο σπίτι του και με την μισή σορό ξεθαμμένη από σκυλιά και άγρια ζώα.
Οι δράστες του στυγερού αυτού εγκλήματος οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον Ανακριτή Κοζάνης κ. Παχάκη, που έχει αναλάβει την υπόθεση και αφού του ζήτησαν, έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του, την προσεχή Τρίτη 26 Ιανουαρίου και στις 8 το πρωί.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρότι δεν έχει ζητηθεί κάτι σχετικό στην Ασφάλεια Κοζάνης από τον Ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες του News247, εξαιτίας της τοπικής κοινωνίας που βοά για τις συνθήκες θανάτου και του πρώην συζύγου της Κουτσέγκου και βιολογικού πατέρα του Κωστή, οι αστυνομικοί αναμένεται να ψάξουν, ανεπίσημα τις συνθήκες θανάτου που ανέφερε τότε η ιατροδικαστική πράξη θανάτου του πατέρα του Πολύζου.
Σύμφωνα με τις φήμες που υπήρχαν στην Σιάτιστα, ο πατέρας του Κωστή είχε πεθάνει από καρδιακό επεισόδιο, λίγο μετά, αφότου φερόταν να είχε ανακαλύψει την σύζυγό του και τον εραστή της τότε και αργότερα νέο της σύζυγο Χρήστο Ντιο στο σπίτι τους στην Σιάτιστα.

Οι διαβολικοί χειρισμοί της παιδοκτόνου μάνας
Η σατανική μάνα όλο αυτό το διάστημα γινόταν μέλος σε ομάδες του Facebook και προσπαθούσε να πείσει τους γύρω της πως ήταν η τραγική μάνα που θρηνούσε το παιδί της, ενώ από νωρίς είχε γίνει αντιληπτός ο ρόλος της από την ερευνητική ομάδα του «Φως στο Τούνελ», από τους οποίους μάταια προσπαθούσε να αποσπάσει πληροφορίες για τους μάρτυρες που μιλούσαν στην εκπομπή.
Άλλωστε, η Δικαιοσύνη ήταν όλα αυτά τα χρόνια ενήμερη για τις μαρτυρίες που είχαν καταλήξει στην τηλεοπτική εκπομπή της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη που έφεραν την 49χρονη αμέσως μετά την δήθεν εξαφάνιση του παιδιού της να καθαρίζει με ατμοκαθαριστή τα χαλιά και την κουζίνα και τους αρμούς από τα πλακάκια, τα οποία δήθεν απέδιδε στην νευρικότητά της.


Επίσης ενήμερη ήταν η τοπική Δικαιοσύνη, για τις μαρτυρίες που έφεραν το σατανικό ζευγάρι να μεταφέρει ένα βαρύ κουτί στο αγροτικό του Ντιου, ενήμερη ήταν για την μεταφορά του δανείου στο όνομα του παιδιού και ενήμερη ήταν για την πιο πρόσφατη ανακάλυψη της ερευνητικής ομάδας του «Φως στο Τούνελ», που δεν ήταν άλλη από το ίδιο το φορτηγάκι του Ντιου που καθάρισε απανωτές φορές με βιολογικό καθαρισμό και πούλησε βιαστικά σε μάντρα στην Αττική, ελάχιστες ημέρες μετά το έγκλημα.
Η δημοσιογραφική ομάδα εντόπισε τον νέο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και με την βοήθεια ιδιωτικού εργαστηρίου εγκληματολογικών ερευνών όπως και στην περίπτωση Παπαγεωργίου, ανακάλυψε ίχνη ανθρώπινου αίματος στον μουσαμά του οχήματος και στις λαμαρίνες. Μετά από συνεχείς αλλαγές των Ανακριτών στην Κοζάνη που χρεώνονταν την υπόθεση αυτή, την ανέλαβε ο τελευταίος ο οποίος και κατέληξε στα ασφαλή συμπεράσματα που η τοπική κοινωνία είχε καταλήξει από την …πρώτη ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom