Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Χειροπέδες σε υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,πρώην Οικολόγο,πρώην ΠΑΣΟΚ για χρηματισμό (βίντεο)

Τον συνέλαβαν με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Ο Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία, συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία ότι ζήτησε χρήματα για να προωθήσει γρήγορα τον φάκελο επιχειρηματία που είχε καταθέσει για επιδότηση από το ΕΣΠΑ.

Σημειωτέον ότι ο κ. Ζαφειρόπουλος είναι στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας από το 1984, εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας, κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία στις τελευταίες εκλογές και προέρχεται από τους Οικολόγους,ενώ πριν ανήκε στο ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο Βασίλης Χήτος στο δελτίο του "Ε" ο συλληφθείς είχε ραντεβού στην κρεαταγορά με άλλο άτομο-επιχειρηματία- από το οποίο έλαβε τα χρήματα, τα οποία όμως είχε προσημειώσει ο επιχειρηματίας, και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα. Εκεί, εισέβαλε η Ασφάλεια που βρήκε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η σύλληψη μέσα στο κτίριο της τράπεζας έγινε στις 15.30 και προκάλεσε αναστάτωση στους υπαλλήλους.

Το βιογραφικό του Ιωάννη Ζαφειρόπουλου στην ιστοσελίδα των Οικολόγων Πράσινων

Τελικά σε ποιο κόμμα ήταν;
Όσο τώρα για το... από πού προέρχεται ο υπόψηφιος βουλευτής; Αυτό αποτέλεσε γρίφο για αρκετές ώρες. Αρχικά ακούστηκε ότι ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία. Ωστόσο, από το Μέγαρο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου είπαν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά από τους Οικολόγους Πράσινους. Οι Οικολόγοι Πράσινοι με τη σειρά τους, λένε ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και αποτελλεί επιλογή του Αλέξη Τσίπρα!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των Οικολόγων Πράσινων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom