Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Απίθανες εικόνες από τη χιονισμένη Σκόπελο (φωτό και βίντεο)!


Το χιόνι έντυσε στα λευκά τη Σκόπελο με τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το νησί να εντυπωσιάζουν - Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους...

Στο ένα μέτρο φθάνει σε ορισμένα σημεία, το χιόνι στη Σκόπελο, μετά την έντονη χιονόπτωση που πλήττει το νησί από χθες το απόγευμα.


Στις περισσότερες περιοχές η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ τα σχολεία παραμένουν κλειστά στη Γλώσσα και στο Νέο Κλήμα για λόγους ασφαλείας. Το χιόνι κάλυψε τα πάντα. Από σπίτια και αυτοκίνητα μέχρι δρόμους και δάση του πανέμορφου νησιού.


ΦΩΤΟ από skopelos-newsΦΩΤΟ από skopelos-news
ΦΩΤΟ από skopelos-newsΦΩΤΟ από skopelos-news
ΦΩΤΟ από skopelos-newsΦΩΤΟ από skopelos-news
ΦΩΤΟ από skopelos-newsΦΩΤΟ από skopelos-news
Το πρωί ο δήμαρχος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: ''Αγαπητοί συμπολίτες. Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλες τις περιοχές του νησιού μας, παρακαλούμε όπως αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις στις βασικές αρτηρίες και μεταξύ των χωριών, προκειμένου να αποφευχθούν τα οποία προβλήματα, καθώς επίσης και να διευκολύνετε το έργο καθαρισμού που πιθανόν να χρειαστεί. 

Για ότι χρειαστείτε, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Δήμου 2424350101, της Δημοτικής Κοινότητας Γλωσσας 2424033502 και 2424034183, της Τοπικής Κοινότητας Ελιους 2424033689.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom