Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Λοταρία το ΥΠΟΙΚ κληρώνει πλούσια δώρα σε τουρίστες και...

... σε όσους ιθαγενείς συγκεντρώνουν μεγαλύτερο από τον απαιτούμενο αριθμό αποδείξεων!!!
Πόσο απελπισμένοι είναι,ώστε να καταφεύγουν σε παπατζήδικα  κόλπα;

Mε κληρώσεις και δώρα θα επιβραβεύει το Υπουργείο Οικονομικών όσους συγκεντρώνουν μεγαλύτερο από τον απαιτούμενο αριθμό αποδείξεων.

Έτσι, οι πιο... καταναλωτικοί φορολογούμενοι, εκτός από το χτίσιμο του
αφορολογήτου, θα μπορούν νακερδίσουν αυτοκίνητα, ταξίδια ή σπίτια.
Τα τυχερά τους όμως θα έχουν και οι... τουρίστες. Ένα από τα σχέδια που μελετά το υπουργείο προβλέπει κάθε φορά που ο τουρίστας-πελάτης θα παίρνει μια απόδειξη να στέλνει από το κινητό του ένα SMS με το ΑΦΜ του πωλητή, το ποσό και την ημερομηνία. Τα μηνύματα αυτά μαζί με τον αριθμό του κινητού θα συγκεντρώνονται σε έναν κεντρικό υπολογιστή, όπου αυτόματα θα γίνονται κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Πάντως, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο», ο διευθυντής του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη είπε ότι το τελικό σχέδιο για το χτίσιμο του αφορολογήτου με πλαστικό χρήμα, καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι τελικά με τις αποδείξεις θα καθοριστούν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Για να συνδεθεί ωστόσο το αφορολόγητο με τις αποδείξεις από συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα πρέπει από τη μια οι καταναλωτές να έχουν κάρτα και από την άλλη επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες να έχουν προμηθευτεί τα απαραίτητα μηχανήματα POS.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, οι φορολογούμενοι επιδίδονται στο κυνήγι των αποδείξεων, τις οποίες δεν ξέρουν τι να τις κάνουν και πού να τις αποθηκεύσουν.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι σήμερα, για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με πλαστικό χρήμα οι φορολογούμενοι δεν θα χρειάζεται να κρατούν τις αποδείξεις στο σπίτι τους, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί πώς αυτές θα διαχωρίζονται από τις αποδείξεις των συναλλαγών με κάρτα.
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom