Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Σοκ στη Δράμα: Νοσηλευτής νάρκωσε ασθενή για να την βιάσει

Με κατηγορίες για βιασμό,σωματικές βλάβες και ναρκωτικά οδηγείται 47χρονος νοσηλευτής στην Εισαγγελέα

Με τις κατηγορίες του βιασμού, της πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών, της έκθεσης σε κίνδυνο, υπεξαίρεσης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, οδηγείται στην εισαγγελέα της Δράμας, εντός της ημέρας ο 47χρονος νοσηλευτής, που έγινε αντιληπτός να ασελγεί σε βάρος 23χρονης, η οποία νοσηλευόταν μετεγχειρητικά σε κλινική του γενικού νοσοκομείου Δράμας.

Ο νοσηλευτής-βιαστής μπήκε στο θάλαμο, όπου νοσηλευόταν μια 23χρονη και αφού της χορήγησε ενδοφλέβιο φαρμακευτικό σκεύασμα (αναισθητικό), φέρνοντάς την σε κατάσταση καταστολής, προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νοσηλευτής που εργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Νοσοκομείο, έγινε αντιληπτός από νοσηλευόμενη στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου, να ασελγεί σε βάρος της νεαρής κοπέλας, την οποία είχε ναρκώσει, έχοντας κλείσει την κουρτίνα.

Το γεγονός συνέβη στη 1.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η γυναίκα που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υποτιθέμενη εξέταση της 23χρονης, τράβηξε την κουρτίνα για να  πιάσει επ’ αυτοφώρω το νοσηλευτή να ασελγεί. Φώναξε σε βοήθεια, ενώ συγχρόνως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία οδήγησε τον νοσηλευτή στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου διενήργησαν επιπλέον εξετάσεις στην ασθενή για να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές από τη χορήγηση επιπλέον δόσης ναρκωτικής ουσίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας «σε κάδο απορριμμάτων του νοσοκομείου, καθώς επίσης και την κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενό φιαλίδιο του φαρμακευτικού σκευάσματος που χορήγησε στην 23χρονη και χρησιμοποιημένη σύριγγα».

Επίσης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, «σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν άλλα πέντε φιαλίδια του παραπάνω φαρμακευτικού σκευάσματος, τα οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει κατά το παρελθόν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου».

Η αστυνομία ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προκαταρκτική έρευνα, με τα στοιχεία της οποίας οδηγεί τον κατηγορούμενο στην Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom