Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ο Μητροπολίτης Κορινθίας "εύχεται" στον Τσίπρα: "Να παραστείς στα σύμφωνα συμβίωσης των παιδιών σου"! (βίντεο)


Ο Μητροπολίτης Κορινθίας Διονύσιος το τερμάτισε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει για το Σύμφωνο Συμβίωσης των ομοφύλων. 

Στο πρωτοχρονιάτικο κήρυγμά του,ούτε λίγο ούτε πολύ "καταράστηκε"
από άμβωνος τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παραστεί και στα συμβόλαια συμβίωσης των παιδιών του!!!

Μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης είπε: "Ολόκληρος πρωθυπουργός να λέει: Ζητώ συγνώμη γιατί καθυστερήσαμε; Ζητώ συγνώμη; Να το λέει επίσημα ο Πρωθυπουργός της χώρας μας; Αν του έδινα προσευχή και του λεγα: Να σε αξιώσει ο Θεός να παραστείς και στα συμβόλαια των παιδιών σου, τι θα μου έλεγε; Λέω ότι θα πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα στη ζωή μας... Δεν είναι καλά παραδείγματα αυτά".

Δείτε το βίντεο

Δηλώσεις του Μητροπολίτη Διονύσιου για το ίδιο θέμα

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο-μπραβο και στον συγκεκριμενο δεσποτη,πατερα της εκκλησιας μας,της χριστιανικης αγαπης δασκαλο,και καθε τι ανθρωπιστικο που εκπροσωπει!! Να καταριεται χρονιαρες μερες....!!!!
Εγω παλιν ,η αμαρτωλη ,σας ευχομαι δεσποτα ,υγεια ,χαρα και αγαλιαση!! Να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα ,για να εχουμε παντα ενα παραδειγμα προς αποφυγη,να εχουμε κατι χειροπιαστο να συχαινομαστε,και να γυριζουμε το κεφαλι προς το φως το ζωογονο ,μακρυα απο μιση ,παθη και σκοτεινες ψυχες!!Να'χω κατι να δειχνω στα παιδια μου,και να τα διδασκω...'' βλεπεις την αρρωστια παιδι μου;Μακρια και αλαργα''!!!!Ελλαδα....χωρα ολων των διαμονων!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού πρώτα βγάλατε νόμους για να διαφθείρετε την κοινωνία τώρα μας "πουλάτε" ειρωνεία και "μεγαλείο ψυχής" τάχα μου τρομάρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Αα αγαπητε ανωνυμε των 7:22 μ.μ εδω επεσες εξω!! Ουτε νομους βγαζω ,ουτε ειμουνα ποτε υπερ της εξουσιας των νομων,ουτε ποτε συμπαθησα την ομαδα αυτων των ανθρωπων που εχουν τετοια εξουσια!! Δεν ειμαι λοιπον ,ουτε Συριζακι,ουτε πσασινακι ουτε κοκκινακι.....αλλα δεν ειμαι και υποκριτακι! Σιγα ,μην καιπεριμενει η κοινωνια μας,τετοια που ειναι να διαφθαρει απο το συμφωνο συμβιωσης των ομοφυλοφιλων!!! Χαχαχα....καλε που ζεις; Και να ηθελαν,και να ηταν ικανοι....που να προλαβουν χρυσε μου ανθρωπε;;; Που να βρουν χωρο να μεγαλουργησουν;;; Ποιο χωρο να πιασουμε ...της πολιτικης....της οικονομικης ζωης......της εκκλησιαστικης κοινωνιας.....οτι θελεις και γουσταρεις...εδω ειμαι!! Δεν εχουν αφησει οι λησταρχοι και οι δεσποταδες χωρο,ουτε για εναν Αλ Καπονε ,αγαπητε!! Ολοι λουφαξαν και μαζευτηκαν και νοιωθουν απλα...ανεπαρκεις!! Οσο για το ''μεγαλειο ψυχης'' ...ναι !! Το χω!!Μπροστα στα εργακαι τις ημερες των πατερων της εκκλησιας μας....ουου μην σου πω!! Τεραστια μου φαινομαι!! Και καμαρωνω!! Ποσο; Τοοοοοοοσο!!!! Εξηντα χρονων γυναικα,εξηντα χρονια αγωνας,χωρις μπαρμπα στην Κορωνη και φτυνω και οποιον του ταιριαζει αν χρειαστει!! Για ενα πραγμα μετανοιωνω!! Που δεν εφτυσα κανεναν,απο ολους αυτους που τους αξιζε!! Καλη χρονια να εχεις αγαπητε,υγεια και αντοχη στους αγωνες σου.

Read more: Go to TOP and Bottom