Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Πύργος: Ο 55χρονος που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του είχε σκοτώσει αστυνομικό το 1997

O 55χρονος που βρέθηκε νεκρός, είχε σκοτώσει στο σπίτι που βλέπετε τον αστυνομικό Βασίλη Λάππα...

Νεκρός στο σπίτι του στον Πύργο, επί της οδού Ρήγα Φεραίου, βρέθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου ο 55χρονος Μιχάλης Μπρης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον 55χρονο βρήκε νεκρό η μητέρα του. Να σημειωθεί πως στο ίδιο σπίτι στις 9/1/1997 ο εκλιπών είχε τραυματίσει θανάσιμα με κυνηγετική καραμπίνα τον αστυνομικό-αρχιφύλακα Λάππα Βασίλη κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης του -ως δραπέτης φυλακών- αφού είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και 7 μηνών για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών…

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com τον άτυχο άνδρα βρήκε, η μητέρα του, η οποία επέστρεψε στο σπίτι του γιού της, αργά το απόγευμα. Εκεί, τον εντόπισε σωριασμένο στο έδαφος και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία, μην γνωρίζοντας τι έχει συμβεί.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ερεύνησαν την περιοχή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε πως ο θάνατός του φαίνεται να προήλθε από παθολογικά αίτια, τα οποία ωστόσο θα αποσαφηνισθούν κατά την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Μπρης, είχε απασχολήσει την δεκαετία του ’90 την κοινή γνώμη, καθώς τότε, ύστερα από επιχείρηση των αστυνομικών αρχών στο σπίτι του, για την σύλληψή του ως δραπέτη των φυλακών στις οποίες έξετιε ποινή κάθειρξης για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον αστυνομικό Βασίλη Λάππα.

Δείτε φύλλα εφημερίδων της εποχής:


http://www.patrisnews.com/

Σημείωση Ζείδωρον:Αναδημοσιεύουμε αυτό το άρθρο γιατί διαβάζοντάς το μας δημιουργήθηκε ένα ερώτημα.

Από το Γενάρη του 1997 που έγινε ο φόνος του αστυνομικού μέχρι σήμερα είναι ακριβώς 19 χρόνια!!!Και αφού ο εκλιπών ήταν δραπέτης,σημαίνει ότι είχε πολύ μεγάλο υπόλοιπο από την ποινή της 12χρονης κάθειρξης που ήδη είχε στην πλάτη του.

Με το δεδομένο λοιπόν ότι ο φονιάς πέθανε χτες σπίτι του σημαίνει πως ήταν ελεύθερος,οπότε δημιουργείται σε μας τουλάχιστον το εξής ερώτημα:
Πως και πόσο αποτιμάται η ανθρώπινη ζωή σ' αυτό τον τόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom