Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Νέο θρίλερ στην Κοζάνη! - Εξαφανίστηκε 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών!

Update:Λήξη συναγερμού,η γυναίκα εξαφανίστηκε με τη θέλησή της και είναι καλά!

Πριν καλά καλά συνέλθει η τοπική κοινωνία της Κοζάνης από το σοκ της δολοφονίας της 37χρονης Ανθής Λινάρδου,ένα νέο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη περιοχή!

Στην αναζήτηση μιας γυναίκας, ηλικίας 46 ετών, από το Βατερό,
βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αστυνομία, μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από τo συγγενικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Kozanimedia, η εν λόγω γυναίκα, παντρεμένη με 4 παιδιά, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα, ενώ έχει αφήσει σχετικό μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο, λέγοντας πως δε θα πρέπει να την ψάξουν…

Στις έρευνες συμμετέχουν ήδη και άντρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται πέριξ της λίμνης Πολυφύτου.
http://kozanimedia.gr/

Update:Λήξη συναγερμού!
Σταμάτησαν σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες αστυνομίας και διασωστών, για τον εντοπισμό της 46χρονης από το Βατερό, η οποία από χθες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, βλέποντας το θόρυβο που δημιουργήθηκε και πως αναζητείται, επικοινώνησε με την αδερφή της και ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία της και δεν επιθυμεί να την ψάξει κανείς, καθώς επιθυμία της ήταν να φύγει από το χωριό και το σπίτι της.
kozanimedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom